Új önkéntes tagunk a Motorok Háza Kapuvár

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A vállalkozás 2011-ben jött létre Varga-Ropi Kft. néven, melynek fő tevékenysége motorkerékpár, alkatrész kereskedelme és szervizelése. Fantázianevük a Motorok Háza Kapuvár, amely mélyen tükrözi hivatásukat. A vállalkozás 2013 óta quadok és robogók értékesítésével is foglalkozik. Új rendszámozható és lízingelhető Polaris, Hisun, TGB, Linhai ATV-k, UTV-k, SxS-k, továbbá elektromos és benzinmotoros új robogók is megtalálhatók bemutatótermükben. Mindezek mellett számos olyan termék forgalmazásával is foglalkoznak, amely a motorozáshoz szükséges lehet:

  • olajok, kenőanyagok
  • quad- és motoralkatrészek
  • motoros ruházat
  • bukósisakok 
  • motoros kiegészítők 
  • dobozok, táskák

A vállalkozás számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és ennek érdekében szoros kapcsolatot ápol a helyi önkormányzattal és intézményekkel. Az általuk nyújtott támogatások és közreműködések, mind-mind olyan cselekedet, ami valódi társadalmi értéket teremt.

A vállalkozás üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez.
Vargáné Nagy Mónika és Varga Imre cégvezetőket kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png