Új önkéntes tagunk az Eat Point Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A 2014-ben alakult Eat Point Kft. fő tevékenysége lakóingatlanok felújítása és bérbeadása, főként Győr-Moson-Sopron vármegyében.
"Projektjeink megvalósítása során kiemelt fontosságú, hogy az élet által funkcionált lakótereket hozzunk létre fenntartható műszaki megoldások és minőségi anyagok használatával. Az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunk alapján nagy gyakorlattal látjuk el az ingatlan bérbeadási feladatokat. Célpiacunk jellemzően magánszemélyek, de vállalkozások számára is rendelkezésre állunk. Vitnyéden található irodánk, rendszeres ügyfélszolgálattal, hétfőtől-péntekig elérhető." – nyilatkozta Kóczán Zoltán ügyvezető.

Kóczán Zoltán számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és ennek érdekében szoros kapcsolatot ápol a helyi önkormányzattal és intézményekkel. Az általa nyújtott támogatások és  rendszeres adományozások, mind-mind olyan cselekedet, ami valódi társadalmi értéket teremt.
A vállalkozás üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.

Kóczán Zoltán
ügyvezetőt kamaránk képviseletében Csapó Péter térségi elnök és Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png