Új önkéntes tagunk: BAU-ALLTECH Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.4L4A3723.jpg

Új taggal bővült kamaránk Ipari tagozata és Fertő-Rábaközi Térsége: a soproni székhelyű BAU-ALLTECH Kft. csatlakozott önkéntes tagokból álló kamarai közösségünkhöz.
A 2013-ban alakult vállalkozás fő tevékenysége tetőszerkezetek építése, bádogos és tetőfedő munkák kivitelezése. Emellett vállalják épületek teljeskörű generálkivitelezését, az alapoktól a kulcsátadásig.  Soproni telephelyükön jól felszerelt, gépiesített műhely és iroda segít a precíz munkák előkészítésében, ahol gyors, pontos felméréssel és árajánlattal állnak ügyfeleik rendelkezésére. Céljuk, hogy ezzel is időt spóroljanak megrendelőiknek. Állandó munkavállalói létszámuk 15 fő, de több alvállalkozóval is együttműködnek. A széleskörű referencia hűen tükrözi a minőséget és a megbízhatóságot, melyek között számos műemlékvédelmi- és középület is megtalálható.
A vállalkozás építőipari főtevékenysége mellett ipari jellegű építési területek kialakításával és értékesítésével is foglalkozik. Ezek közül is meghatározó annak az üzleti parknak a fejlesztése, ami RM85 néven Röjtökmuzsaj határában került kialakításra. Az itt található ipari telkek értékesítése megkezdődött és remélhetőleg hamarosan az üzleti park építése is elindulhat.


Az önkétes tagsággal céljuk a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése és további kamarai programok megismerése.

A vállalkozás képviselőit, Grubich Zsolt és Szandi Dávid ügyvezetőket, kamaránk képviseletében Polák Péter ügyvezető (PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos a kamara térségi titkára köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png