Új önkéntes tagunk Erlitz Katalin egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kézműipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét. 4L4A7992.jpg

Erlitz Katalin 2019-ben indította egyéni vállalkozását, melynek tevékenységi köre büféüzemeltetés, valamint pékáru és édesség kiskereskedelem. Előbbi, a Kapuváron jól ismert ikonikus vendéglátóhely, a Zöldkő Büfé, három évvel ezelőtti újranyitásával, régi autentikus stílusában, de a vendéglátás modern vonalaival, igazi közzösségi helyként várja vendégeit – legyen szó baráti összejövetelekről, csapatépítő találkozókról,  vagy családi rendezvényekről.
A vállalkozás másik fő területe pékáruk és élelmiszeripari termékek kiskereskedelme. A büfé szomszédságában található Perec pékárubolt a közép-európai régió meghatározó látványpékség hálózat, a Pek Snack franchise partnere. Az üzlet minden nap friss és ízletes pékárukkal, szendvicsekkel, kávé különlegességekkel, üdítőkkel és számos kiskereskedelmi termékkel várja vásárlóit.

"Szívünket-lelkünket beletesszük minden termékünkbe, és szeretettel várjuk vendégeinket, hogy részesei lehessenek a Perec Pékárubolt édes illatú világának. Ha pedig egy frissítő italra vágyik, vagy egy finom melegszendvicset fogyasztana, térjen be a Zöldkő Büfébe, ahol hétvégéken egytálételekkel, halászlével, pörkölttel vagy gulyással várjuk vendégeinket" – számolt be büszkén a mindennapokról Erlitz Katalin vállalkozó.

A vállalkozó szívügye a társadalmi szerepvállalás. Rendszeresen támogatja a helyi Szeretet Szigetet, hogy ezzel is segítse a nélkülöző, rászoruló családokat.

A kamarai csatlakozással célja a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezése és új üzleti kapcsolatok létrehozása.
Kamaránk képviseletében Polák Péter (ügyvezető, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte új önkéntes tagvállalkozását.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png