Új önkéntes tagunk: HOLLÓSI-Szerviz Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A 2010-ben alakult, kapuvári székhelyű HOLLÓSI-Szerviz Kft. márkafüggetlen szervizként működik. A teljeskörű gépjármű javítást megbízható minőséggel, korrekt árakkal és szakszerű ügyintézéssel végzik.
A vállalkozás ügyvezetője, Hollósi Attila a kamaránk képviselői által szeptember 29-én tett látogatás során elmondta, jelenleg négy kollégával dolgoznak és céljuk, hogy hamarosan tanulókat is  foglalkoztassanak. Széleskörű szolgáltatási protfóliójuk részeként bevezették a hozom-viszem szolgáltatást, mellyel jelentős terhet tudnak ügyfeleik válláról levenni.
A vállalkozás számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és ennek érdekében szoros kapcsolatot ápol a helyi önkormányzattal és intézményekkel. Az általuk nyújtott támogatások és  rendszeres adományozások, mind-mind olyan cselekedet, ami valódi társadalmi értéket teremt.
Mottójuk: Hollós-Szervíz, minden ami autó!

A vállalkozás üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.

Hollósi Attila
ügyvezetőt kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png