Új önkéntes tagunk: HORVÁTH BAU PROJECT Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

00194.jpg

A Horváth Bau Project Kft. 2019-ben jött létre, melynek fő tevékenysége építőipari generálkivitelezés. A cég ügyvezetője, Horváth Ferenc 2002-ben egyéni vállalkozóként kezdte tevékenységét, vállalkozásával 2009-ben csatlakozott önkéntes kamarai tagjaink közé. A Kft. vezetésében az ügyvezető felesége, Horváth Nikolett is aktív szerepet vállal. A Horváth Bau Project Kft. mindig az igényeket kielégítő legkorszerűbb és leggazdaságosabb építési módokat kínálja, kitűnő minőségben, versenyképes áron, pontos teljesítési határidők mellett. Ügyfeleik számára átlátható ütemtervet biztosítanak, hogy nyomon követhessék az építkezés folyamatát. Kivitelezési munkáikat magasan képzett szakemberek végzik, akik többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Építőipari tevékenységük – széles skálán mozogva – felöleli a szakma szinte minden fontos feladatát, az ajánlatkészítéstől az alapozáson és falazáson át a teljes szerkezet elkészítéséig.

A Horváth házaspár kamarai aktivitása jól ismert a térség gazdasági szereplőinek körében. Közel két éve tagjai a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak, melynek novemberben házigazdái is voltak, de a pályaorientáció terén is aktív szerepet vállalnak. A klubtagsággal céljuk, hogy a Horváth Bau Project Kft. is közelebb kerüljön a kamara üzleti közösségéhez és aktív részesévé váljon annak programjainak.

A cég képviselőit, Horváth Nikolett és Horváth Ferenc ügyvezetőket, kamaránk képviseletében Zambó Péter ügyvezető (Fensterwerk Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png