Új önkéntes tagunk: Horváth Ervin egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

Horváth Ervin 2003-ban indította vállalkozását, melynek telephelye Kapuváron található.
A vállalkozás fő tevékenységi területei közé tartozik a villamosmérnöki tervezés, a műszaki ellenőrzés és a műszaki vezetés. Számos sikeres projekt áll mögötte, amelyek közé tartozik társasházak, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületek villamosmérnöki optomalizációja.

A vállalkozó nem csupán a villamos technológia szerelmese, az ügyfelekkel való szoros kapcsolatával is kiemelkedik. Elkötelezettsége, precizitása és rugalmassága mind az ügyfelek, mind a projektcsapatok részéről elismerést váltott ki. Fő célkitűzése a minőségi munka és az ügyfél elégedettségének maximalizálása.

Horváth Ervin nem csupán egy sikeres vállalkozó, hanem egy olyan szakember, aki a villamosmérnöki területen folyamatosan új utakat keres, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsa ügyfeleinek. A megbízhatóság és az innováció jegyében végzi munkáját, és hozzájárul a villamosmérnöki szakma fejlődéséhez és előre lépéséhez.
A kamarai csatlakozással célja a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezése és megismerése.

Horváth Ervin vállalkozót Polák Péter, a PPD Online Kft. ügyvezetője és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png