Új önkéntes tagunk: Kapuvári Vízitársulat

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A cég 1961-ben alakult Kapuvári Vízgazdálkodási Társulat néven, majd 1997-től lett Kapuvári Vízitársulat. Ebben az időszakban főként közcélú tevékenységet folytattak, amelynek keretében belvízelvezetési rendszerek karbantartását, nem állami tulajdonú csatornák fenntartását és üzemeltetését végezték. Az 1990-es évektől kezdődően, a gazdasági környezet változásai miatt, a Társulat az addig vállalt feladatokon túl, vállalkozási tevékenységeket is végzett, főként vízépítési szakterületen.

Szolgáltatási portfóliójuk azóta is csak bővül, melyek közül a legmeghatározóbb tevékenységek:

  • Közműépítés
  • Csapadékvíz-elvezetés kiépítése
  • Gépi- és kézi- földmunkák
  • Útépítés, útalap előkészítés
  • Térkő, járda, parkoló építése
  • Zöld terület karbantartása

Molnár Rita Noémi igazgató a kamaránk képviselői által augusztus 31-én tett látogatás során elmondta, hogy a társulat célja a hosszú távú fejlődés, illetve piaci helyzetének megtartása, folyamatos növelése. Ennek alapja az állandó és megbízható dolgozói és alvállalkozói létszám, a beszállítók pontossága, minőségi kivitelezések, amelyek együttesen biztosítják a stabil és hatékony működést.

A társulat üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése. Kamarai tagsággal céljuk a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz történő csatlakozás.
Molnár Rita Noémi igazgatót kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png