Új önkéntes tagunk: Kocsis & Németh Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A Kocsis és Németh Kft. fő tevékenysége a vendéglátás, melynek központja az Ivánban található ÁSZ Presszó. A tágas rendezvénytermekkel rendelkező, hangulatos berendezésű vendéglátóhely közkedvelt a helyi és környékbeli lakosok körében.
Kocsisné Csiszár Szilvia ügyvezető-tulajdonos a kamaránk képviselői által augusztus 24-én tett látogatás során elmondta, hogy rendszeres nyitvatartási idő mellett rendezvények szervezésével és lebonyolításával is foglalkoznak. Szolgáltatásaik körébe tartozik a lottózói értékesítés és terveik között szerepel az épület bővítése és teljeskörű felújítása. "Vidéken szükség van az ilyen jellegű találkozóhelyekre, ahol az emberek elmondhatják egymásnak ügyes-bajos dolgaikat. A vidéki emberek szívesen beszélgetnek egymással és szívesen beszélgetnek idegen emberekkel is."
Az ügyvezető kiemelkedő értékű társadalmi felelősségvállalása közismert a helyiek körében. Az iváni önkormányzat képviselőtestületi tagjaként, valamint a helyi sportegyesület korábbi elnökeként, sokat tett a közösség érdekében.
Mottójuk, hogy aki az ÁSZ Presszót választja, azt frissítő italok és határtalan vendégszeretet várja.

A vállalkozás üzleti filozófiájának meghatározó részét képezi a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.

Kocsisné Csiszár Szilvia
ügyvezető-tulajdonost kamaránk képviseletében Csapó Péter (térségi elnök) és Erdős Vilmos (térségi irodavezető) köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png