Új önkéntes tagunk Papp Richárd videográfus

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.4L4A5584.jpg

A kapuvári Papp Richárd 2023-ban indította el vállalkozását azzal a céllal, hogy ötleteit és elképzeléseit még inkább megvalósíthassa. Fő tevékenysége fim- és videógyártás, melyet cégek, civil szervezetek és tánccsoportok videográfusaként több éve nagy sikerrel végez. Az első lépéseket még korábban, gyermekként tette meg, amikor is nagy előszeretettel fényképezett és videózott különböző családi, iskolai és közösségi rendezvényeken. Vállalkozóként célja olyan üzleti modell felépítése, amely lehetővé teszi a növekedést és új piacok felfedezését.
Ricsi Kapuváron, az Objektum Stúdióban fogadta kamaránk képviselőit, hogy röviden elmondja mivel is foglalkozik igazán.
Mi, videográfusok, a film- vagy televíziógyártás fontos szereplői vagyunk, akik felelősek a kamera és a képi elemek művészi megjelenítéséért. A videográfusnak kiválóan kell értenie a fényképezés, a kompozíció és a filmkészítés technikáját. Ő irányítja a kamerát, választja ki a megfelelő látószöget és gondoskodik a megfelelő megvilágításról. A kreativitás és a technikai tudás kombinációjával az operatőr hozzájárul a film vagy televíziós műsor vizuális stílusához és hangulatához – avatta be a vállalkozó kamaránk képviselőit a videográfus szakma rejtelmeibe.
A fiatal vállalkozó számos referenciával rendelkezik és több kamarai rendezvényen is közreműködött. Az Objektum Stúdió munkatársaként ott volt a Rábaközi Szakmabörzén, a térségi évzáron és gazdasági évindító rendezvényen, de több Nyugati Kapu Klub találkozó pillanatainak a megörökítésében is közreműködött.

A kamarai csatlakozással célja a kamarában rejlő lehetőségek feltérképezése és új üzleti kapcsolatok létrehozása.
Kamaránk képviseletében Magyar Attila (ügyvezető, HI-MOD Audio Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte új önkéntes tagvállalkozását.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png