Új önkéntes tagunk – Tamás Pál Zsolt egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

Tamás Pál Zsolt egyéni vállalkozó fő tevékenysége kőműves munkák, azon belül kerti konyhák építése. Legyen szó kemencéről, grillezőről, tálaló pultról vagy beépített sparheltről, a megrendelők elképzeléseit megvalósítja. Alkotásai szinte minden épített környezetbe beilleszthetők. A funkciók teljes tárházának csak a megrendelők fantáziája szabhat határokat. Segít a lehetőségek feltárásában és azok megvalósításában, megkönnyítve ezzel a megrendelők dolgát.
A vállalkozó küldetése igazán művészi! A kerti konyhák népies, letisztult megjelenése a régi idők harmóniáját is megidézik. Büszke alkotásaira és örömmel tölti el, hogy munkájával olyan élettereket hoz létre, ahol családok és baráti társaságok egyaránt jól érzik magukat.

A vállalkozó számára fontos a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. Kamarai tagságukkal céljuk, hogy csatlakozzanak a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.

Tamás Pál Zsolt
vállalkozót kamaránk képviseletében Csapó Péter térségi elnök és Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png