Új önkéntes tagunk: TömördiHázak Kft.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

0122.jpg

Tömördi lászló 2016-ban kezdett egyéni vállalkozóként önálló gazdasági tevékenységbe. Pár év elteltével, 2019-ben létrehozta a TömördiHázak Kft.-t amely vállalkozás mára egy megbízható és tapasztalt építőipari vállalkozássá vált a térségben. A cég a legmagasabb színvonalú építőipari szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek, ideértve az építési tervezést, kivitelezést és projektmenedzsmentet is. Referenciaprojektjeik között szerepelnek lakóépületek, családi- és társasházak, irodaházak és ipari létesítmények, melyek mindegyike magas színvonalú kivitelezést és precíz tervezést tükröz. A fiatal ügyvezető büszke arra, hogy a legkorszerűbb technológiákat és megoldásokat alkalmazzák, hogy ügyfeleik igényeit hatékonyan és eredményesen kielégítsék.
A TömördiHázak Kft.-t magasan képzett szakemberek alkotják, akik rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és szakértelemmel az építőipar területén. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségvállalásra is. Bármilyen építőipari projekt esetén szívesen állnak rendelkezésre, hogy magas színvonalú szolgáltatásaikkal hozzájáruljanak ügyfeleik sikereihez.

A vállalkozó nyitott személyisége által érdeklődő és fogékony az új tapasztalatokra, nézőpontokra és kihívásokra. Ezért is csatlakozott a kamara önkéntes tagokból álló közösségéhez, melynek keretein belül elsőként a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségét, a Nyugati Kapu Klubot szeretné felfedezni.

Kamaránk képviseletében Polák Péter ügyvezető (PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte új önkéntes tagvállalkozását.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png