Új önkéntes tagunk: Vörös Kata egyéni vállalkozó

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

0158.jpg

Vörös Kata 2023-ban indította egyéni vállalkozását, melynek tevékenységi köre kézápolás és műkörömépítés. A fiatal vállalkozó Körömlak néven működő szépségszalonja Veszkényben található. A szolgáltatási portfóliójának meghatározó részét képező manikűr és pedikűr kezelések, valamint műkörömépítés és -díszítés közkedvelt a helyiek körében. Üzleti modellje magában foglalja az egyéni ügyfelek számára készített egyedi körömtervezéseket, valamint a rendszeres karbantartási szolgáltatásokat is. A magas színvonalú szolgáltatás nélkülözhetetlen része a minőségi termékek és eszközök használata, valamint a folyamatos képzések és iparági trendek figyelemmel kísérése a szakmai fejlődés érdekében.
A vállalkozó nyitott személyisége által érdeklődő és fogékony az új tapasztalatokra, nézőpontokra és kihívásokra. Ezért is csatlakozott a kamara önkéntes tagokból álló közösségéhez, melynek keretein belül elsőként a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségét, a Nyugati Kapu Klubot, valamint a Rábaközi Szakmabörzét szeretné felfedezni.

Kamaránk képviseletében Magyar Attila (ügyvezető, HI-MOD AUDIO Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs köszöntötte új önkéntes tagvállalkozását.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png