Újra Követeket választott az Enterprise Europe Network

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Enterprise Europe Network iroda Követe Kolonics Péter, az Euro-Tools Hungary Kft. irodavezetője lett. Köszönjük, hogy segít eljuttatni az EEN hírét további vállalkozókhoz!

követválasztás

Az Enterprise Europe Network (EEN) a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Célja az európai kis-és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerének bővítése. A Hálózat szolgáltatásai az Európai Bizottság finanszírozásának köszönhetően díjmentesen érhetőek el valamennyi hazai kkv számára.

követválasztás

A hazai Enterprise Europe Network a nemzetközi hálózatban elsőként vezette be a Követi programot. A kezdeményezés célja, hogy a szolgáltatásokat rendszeresen használó, elégedett ügyfelek jó példájukon keresztül jutassák el további vállalkozókhoz az EEN hírét ezzel elősegítve, hogy minél többen élhessenek a Hálózat biztosította lehetőségekkel. A konzorciumi partnerek saját ügyfélkörükből választanak követet, ezzel biztosítva az országos lefedettséget. A 2020. évi követválasztás március 5-én Budapesten volt.


Kolonics Péter a győri székhelyű Euro-Tools Hungary Kft. irodavezetője. Foglalkozik emellett a cég marketingjével, e-kereskedelemmel, rendszereik fejlesztésével, valamint felel a cég lengyel kizárólagos márkáival kapcsolatos kommunikációjáért és az időszakos tárgyalások vezetéséért.

követválasztás

Az országos szinten jelen lévő Euro-Tools Hungary Kft. 2009-es megalapítása óta az egyik legdinamikusabban fejlődő szerszám-kereskedő vállalat, hivatalos márkaképviselete számos német és amerikai világmárkának is.

Kolonics Péter üzletemberi tevékenysége mellett 2019 októbere óta, a Győri Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, valamint 2001 óta tagja az országos 24 órás vetélkedő „Aludj máskor” szervezői stábjának.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png