Útmutató a sikeres vállalkozásokért - klubrendezvény a tudatosság jegyében

A Női Vállalkozói Klub szakmai workshopja minden vállalkoznak hasznos információkkal szolgált.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubjának interaktív szakmai workshopja keretében olyan hangsúlyos kérdéseket vizsgált, melyek hozzájárulhatnak a vállalkozások még eredményesebb és sikeresebb működéséhez.

Hordósné Rédei Bernadett az R-Bis Kft., Nagy Szabolcs pedig a BSF Média Kft. képviseletében tartott előadást arról, hogy vállalkozóként hogyan lehet tudatosan és sikeresen üzletet építeni a digitális világban. Átfogó képet kaptak a résztvevők a weboldalak készítéséről és azokról az online eszközökről, amik sikerre viszik a vállalkozásokat.

Korcsok Ildikó a Női Vállalkozói Klub elnökségi tagja arról beszélt, hogy hogyan készítsük fel vállalkozásunkat a banki hitelfelvételre. Banki szakemberként a vállalkozások finanszírozásának objektív megítéléséről, értékeléséről és pénzügyi lehetőségeiről adott tájékoztatást.

Marczali Zoltán könyvelő és adótanácsadó a sikeres vállalkozások megbízható számviteli és adózási hátteréről, vagyis a könyvelő és vállalkozó közötti folyamatos kommunikáció fontosságáról beszélt.

Csörgő Enikő a Goodwill Consulting Kft. képviselője a 2023. évi pályázati lehetőségekről tartott előadást. Reális tanácsokkal segített rendet rakni az átláthatatlannak tűnő feltételrendszerekben.

 

A rendezvény után a résztvevők feltehették kérdéseiket szakértőinknek és személyes konzultációra is lehetőség nyílt.


Letöltések:


Csörgő Enikő (Goodwill Consulting Kft) előadása

Nagy Szabolcs (BSF Média Kft.) előadása

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png