Megválasztott küldöttek és pótküldöttek bemutatkozásai 2024

Megválasztott küldöttek


Tagozat: Ipari


Térség: Győr

110768_Andorka Zsolt.jpg

Jelölt neve: Andorka Zsolt
Cég: Competitor-21 Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

1996-ban alapítottam meg a Competitor-21 Kiadó Kft-t. A kezdetektől számos cég piaci megjelenését formáltuk. Fő profilunk a kiadványok megjelentetetése volt. Emellett jelentős iparvállalatok bizalmát érdemeltük ki, vizualizációs projektjeik tervezésének során.

Kamarai munka, tagság: Több, mint 10 éve vagyok küldött és az Ipari Tagozat elnökségi tagja, a Közszolgáltatási Szakmai Osztály elnöke. Két cikluson át voltam a Győri Térség elnökségi tagja. Ipartörténeti kutatóként és kreatív szakemberként támogatom a tagozat és a kamara munkáját.
Értékek/mottó: Hiszek abban, hogy korrekt és becsületes módon lehet és kell vállalkozni, és a vállalkozások érdekeit képviselni. Fontos, hogy a kamarának példamutató szerepe legyen ebben. Támogatnia kell az alulról építkező kezdeményezéseket, melyeket a tagozatok képviselnek.
Célok: A múlt ismerete elengedhetetlen a jövő tervezéséhez. Több évtizedes kamarai tapasztalataimat és tudásomat igyekszem a tagozatom szolgálatába állítani. Célom, hogy a kamara egy élettel és személyes kapcsolatokkal teli üzleti közösség legyen.
Díjak, elismerések: 2010-ben Ezüst Emlékérem – a kamarai emlékévben végzett munkáért; 2018-ban Kiváló Kamarai Munkáért emlékplakett 


Bécsi_Zoltán_111430_vIMG_6671.jpg

Jelölt neve: Bécsi Zoltán
Cég: Dana Hungary Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

29 éve dolgozom a járműiparban, főleg termelési, mérnökségi és minőségbiztosítási területen, vezetői beosztásokban.

Kamarai munka, tagság: 2020 óta képviselem cégünket a kamarában, az Ipari Tagozat elnökségében.
Értékek/mottó: Vármegyei vállalataink együttműködése, kölcsönös támogatása, tekintet nélkül méretükre.
Célok: A Dana Hungary Kft. kamarai képviselete, a vármegyei vállalkozások érdekeinek összegyűjtése és képviselete, valamint a kamarán keresztül azok továbbítása a Kormányzat felé.
Díjak, elismerések: Ipari tagozati Munkáért díj 2022.


115330_czipf-4x4.jpg

Jelölt neve: Dr. Czipf Csongor Ph.D.
Cég: As a Service Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

21 éves energetikai tapasztalattal rendelkező közgazdász doktor, egyetemi adjunktus, nemzetközi nagyvállalatnál szerzett 21 éves ügyvezetői tapasztalattal rendelkező energiagazdász, ESG vállalati szakértő vagyok.

Kamarai munka, tagság: 2 éve vagyok tagja a Kamarának, aktívan részt veszek a Kamara életében. Vezettem a Zöld Gazdaság Munkacsoportot, szerveztem energetikai fórumokat, legutoljára az energiaközösségekről tartott szakmai napot koordináltam.
Értékek/mottó: Megbízhatóság, emberközpontúság, szakmaiság. Az Első Győri Lions Club tagja, az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátus győri legációjának tagja, borlovag. Hittudományi Egyetemet végeztem.
Célok: Továbbra is támogatom a Kamara Ipari tagozatát energetikai kérdésekben, energiahatékonysággal, energiagazdálkodási fórumokat szervezek, előadókat kérek fel energetikai témákban, támogatom az Elnökséget a kamarai projektek megvalósításában.
Díjak, elismerések: Kamara által ajánlott vállalkozás Védjegy birtokosa, Széchenyi István Egyetem címzetes egyetemi docense.
Egyéb információk: Közgazdász doktori címét az "Emberi érték szerepe a vállalatértékben" témában szereztem. Regisztrált mérlegképes és IFRS könyvelő vagyok. Angol és német nyelven felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező szakember. A Piarista Rend Tartományi Gazdasági vezetője.


Ivan László_Graboplast.jpg

Jelölt neve: Ivan László
Cég: Graboplast Padlógyártó Zrt.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

A Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász mesterdiplomát 2006-ban vállalati pénzügyek szakirányon. 2004 és 2009 között a Central European Management Intelligence (CEMI) senior tanácsadója, majd 2009 és 2014 között az Eurobus Invest Szlovákiáért felelős igazgatója voltam. 2014-ben neveztek ki az Arriva Slovakia vezérigazgatójának. Vezetésem alatt a vállalat többszörösére növekedett és a legnagyobb buszvállalattá bővült Szlovákiában. Több mint tízéves felsővezetői és jelentős nemzetközi tapasztattal rendelkezem, 2023. januártól vagyok a Graboplast Zrt. vezérigazgatója. Célom, hogy a Graboplast több, mint egy évszázadra visszanyúló alapjaira építve, annak saját fejlesztésű élvonalbeli termékeit kiváló csapatával együtt még erősebbé és ismertebbé tegyük világszerte, az innovatív termékeinkkel globálisan is meghatározó szereplővé váljon a vállalat.

Kamarai munka, tagság: 2023. január óta vagyok A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja. Örömmel vettem részt az eddig megrendezett kamarai eseményeken akár előadóként, akár hallgatóságként. Az elkövetkezendő időben a kamarai munkámat a magyar ipar versenyképességének és innovativitásának növelésére szeretném fókuszálni.
Értékek/mottó: Fontosnak tartom a megbízhatóságot, a minőségi munkát, az egyértelmű stratégiát, valamint a rugalmasságot és a gyors reakciókészséget.
Célom, hogy munkám és életutam által hozzájáruljak a magyar ipar fejlődéséhez. Olyan kérdések foglalkoztatnak, mint, hogy hogyan működnek az innovatív gazdaságok, és mi szükséges ennek eléréhez? Hogyan tudjuk kihasználni a mesterséges intelligenciát saját iparágaink hatékonyságának javítására és miként értelmezzük azokat a megatrendeket, amit ez az új ipari forradalom képvisel.
Célok: Célom, hogy létrehozzunk a győri iparkamarán belül egy innovációs és versenyképességi platformot, ahol közösen járhatjuk körbe az új ipari forradalom nyújtotta lehetőségeket és dolgozhatunk ki egy olyan stratégiát, amit akár országos szinten is értékelhetőnek ítél meg a szakmai közönség. Ezen munka keretén belül fontosnak tartom, hogy konkrét eredmények, szakmai szövetségek és nemzetközi hálózat épüljön fel a kamara az egyetemek és a vállalkozói szféra között, ezzel javítva a régió és Magyarország nemzetközi pozícióját.


Mikos István.jpg

Jelölt neve: Mikos István
Cég: Ceres ZRt.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Szakmai karrieremet a Ceres ZRt-nél kezdtem 2000-ben. 2012 óta az igazgatóság alelnökeként és vállalati igazgatóként vezetem a céget. Élelmiszeripari technológus mérnök vagyok, és idén szereztem meg élelmiszerjogi diplomámat.

Kamarai munka, tagság: 2020 óta vagyok aktív tagja az Ipari tagozatnak, és tevékenyen veszek részt annak munkájában. Az Ipari Tagozat kihelyezett ülése több alkalommal a Ceres ZRt-ben kerül megrendezésre, interaktív módon.
Értékek/mottó: Hiszek a folyamatos fejlődésben és az élethosszig tartó tanulásban, az etikus üzleti kultúrában. Ebben támogatom környezetemet is. Tevékenységeimmel igyekszem segíteni a Ceres vásárlók és kollégák jóllétét.
Célok: Lokális együttműködések fejlesztése, értékes közösség formálása, tagok közötti együttműködések támogatása. A korábban Győrre jellemző élelmiszeripari értékek fenntartása és fejlesztése.
Díjak, elismerések: Számos díj mellett 2023-ban Kisalföld presztízs díjat nyertem az év üzletembere kategóriában. A Ceres többszörös MagyarBrands kiváló munkáltatói- és fogyasztói márka, valamint Superbrands díjazott is, mely eredményeket a kollégákkal közösen értük el. 


Perenyi_Sigismund_Peter.jpg

Jelölt neve: Perényi Sigismund Peter
Cég: AUDI HUNGARIA Zrt. 
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Bécsi közgazdaságtudományi egyetemen végzett tanulmányaim után indítottam szakmai karrieremet elemzőként az Európa Tanács Fejlesztési Bank és az Elzász-Lotaringiai Fejlesztési Bank intézményekben. Széleskörű tapasztalatot szereztem a HOM-Wal Kft és Restoexpress SARL ügyvezetőjeként. Ezt követően Külügyi titkárként, majd a Külügyi Kabinet titkárságvezetőjeként tevékenykedtem. Később a Miniszterelnökség főtanácsadója, majd helyettes államtitkár, azt követően pedig miniszteri biztos lettem. Munkásságomat az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkáraként folytattam. Az AUDI HUNGARIA-nál a Vállalatmarketing és Kormánykapcsolatok területek vezetéséért felelek. Mellette a GYSEV CARGO Zrt. Felügyelőbizottságának tagja, az Audi Hungaria Iskolaközpont Kuratóriumának tagja, az Infotér Egyesület alelnöke vagyok.

Értékek/mottó: Általam képviselt értékek közé tartozik kiemelten a család. 
Fontos számomra a fenntartható vállalkozások által egy fenntartható ország alakítása, az alakítás támogatása. Hiszek a szinergiákban, a kis-, közép- és nagyvállalatok együttműködésében, az egyes felek kölcsönös erősítésében. 
Célok: A helyi vállalkozások felkészítése és erősítése a transzformáció útján. 
A beszállítók nagyobb mértékű integrálása az ökoszisztémába, a beszállítói kör fejlesztése. Figyelmemet az egyetemi együttműködéseknek és start-up vállalkozásoknak szintén szentelem.


110728_Stinner Szabolcs.jpg

Jelölt neve: Stinner Szabolcs
Cég: Melecs EWS GmbH Magyarországi Fióktelepe
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

1997-ben végeztem gépészmérnökként a győri Széchenyi István Egyetemen. Munkatapasztalatomat multinacionális nagyvállalatoknál szereztem: GE, Flextronics, Philips, LiteOn. 13 éve a Melecs győri gyárának Mérnökségvezetőjeként dolgozom.

Kamarai munka, tagság: 2020-2024: Kamarai küldött, Ipari Tagozat elnökségi tagja, Győri Térség elnökség tagja.
Értékek/mottó: Megbízhatóság, nyitottság, következetesség, etika, szakmai profizmus.
Célok: Nagyvállalati tapasztalatok, működésmódok, "Best Practice"-ek megosztása mindazokkal akik erre igényt tartanak. Melecs kollégáinak részvétele szakértői csoportok munkájában. Szakmai fórumok szervezése, támogatása.
Díjak, elismerések: A Melecs tevékenységének elismeréseként 2022-ben Győr Térség Gazdaságáért díjban, 2023-ban A Megye gazdaságáért díjban részesült. 


Süslecz Attila_12558412_resize.jpg

Jelölt neve: Süslecz Attila
Cég: Nemak Alumíniumöntöde Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Közel 20 éve dolgozom gazdasági területen ipari szektorban. 7 évet töltöttem el a műanyagipar területén, az elmúlt közel 12 évben a járműiparban dolgozom.

Kamarai munka, tagság: Cégünk több évtizede tagja a kamarának.
Értékek/mottó: Együttműködés, nyílt és őszinte párbeszéd.
Célok: Támogatni a párbeszédet az ipari szereplők között a térségben működő vállalkozások versenyképességének javítása érdekében.


Szekeres_István 110711_IMG_6239 (002).jpg

Jelölt neve: Szekeres István
Cég: MIB Invest Property Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Vállalkozó, cégvezető: 2001-2019 Agrofeed Kft., 2019- MIB Invest Group Holding

Kamarai munka, tagság: 2016-2019 MKIK Magyar-Orosz Tagozat alelnök, 2019-től MKIK MOT elnök és MKIK Nemzetközi Kollégium alelnök, 2020- GYMSM KIK Kereskedelmi Tagozat elnökségi tag, 2022- GYMSM KIK társelnök, 2022- GYMSM KIK Nagyvállalati Klub alapító-elnök.
Értékek/mottó: Vállalakozók együttműködése, közös gondolkodása. A kamarai munka megújulásának támogatása.
Célok: KKV szektor támogatása, nagyvállalati tapasztalatok átadása. Külpiacra jutás támogatása vármegyei és országos szinten. Tagozatok munkájának támogatása.
Díjak, elismerések: Győr Megyei Jogú Város díszpolgára.


 

Jelölt neve: Torma János
Cég: Rába Jármű Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

1983 óra dolgozom a Rábában. Műszaki területen, termelésben töltöttem hosszú éveket. 2005 óta a Rába Jármű Kft ügyvezetője vagyok. Azóta van teljeskörű rálátásom a cégre és az azt körülvevő valamennyi olyan körülményre ami a működésre hat.

Kamarai munka, tagság: A Rába folyamatosan tagja a kamarának. A képviselet módja az ami változó.
Értékek/mottó: A különböző érdekek, amit a Vevő és az Eladó képviselni vél, igazán egy tőről fakadnak. Mindenki hosszútávú, kiszámítható, eredményes kapcsolatot akar. Ha ezt sikerül kölcsönösen megérteni és elfogadni és működtetni, akkor sikeressé válhatunk.
Célok: A Kamara olyan szervezet, amely a tevékenysége során lehetővé teszi, hogy a tagok megoszthassák egymással a tapasztalataikat. A tapasztalat egy validált erőforrás. Ha valakinek átadják, esetenként többet ér, mint egy egyszeri támogatás. 


Térség: Fertő-Rábaköz


Csapó_Péter.JPG

Jelölt neve: Csapó Péter
Cég: Full-Sopron Ker. és Szolg. Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

Csapó Péter vagyok, 40 éves, nős, 2 gyermek édesapja. Gépészmérnökként végeztem a győri Széchenyi István Egyetemen. 2019 óta vagyok a Full-Sopron Kft. ügyvezetője, ahol elsősorban üzemanyagkereskedelemmel foglalkozunk.

Kamarai munka, tagság: 25 éve tagja cégünk a kamarának. Jómagam pedig 4 éve vagyok a Fertő-Rábaközi térség elnöke.
Értékek/mottó: Közös munka, együttműködés, célorientáltság, edukáció.
Célok: Továbbfejleszteni térségünk kamarai munkásságát. Együttműködés a térség vállalkozóival. Közös előrehaladás.


112943_Vörös Gyula.png

Jelölt neve: Vörös Gyula
Cég: Bio-Textima Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

Közgazdasági tanulmányaimat 1996-ban fejeztem be, ezt követően a Széchenyi István Egyetem hallgatója voltam műszaki menedszer szakon. 1995 óta dolgozom a vállalkozásunkban a Bio-Textima Kft.-ben, jelenleg az ügyvezetői feladatokat látom el.

Kamarai munka, tagság: Vállakozásunk a 2000-es évek eleje óta aktív tagja a kamarának . Édesapám egy cikluson keresztül volt az Ipari Tagozat elnöke. Én jelenleg az Ipari Tagozat elnökségében teszek a kamara növekedésért, hatékony működéséért.
Értékek/mottó: Hiszek az egymástól tanulás erejében. Úgy érzem a kamara megfelelő közege annak, hogy vállalkozások őszintén beszéljenek egymással, tanuljanak egymástól. Fontos számomra, hogy segítsük egymást a kihívásainkban.
Célok: Kamarai munkámban a kkv szektort szeretném segíteni erősíteni. Egyrész edukációval (hiszem, hogy nagyon sokat tanulhatunk a kamara nagyobb tagvállalataitól). A kapcsolatépítés, networking ma már elengedhetetlen része egy vállalkozás stratégiájának.


Térség: Mosonmagyaróvár


Horváth Ferenc Veritas Dunakiliti Kft.jpg

Jelölt neve: Horváth Ferenc
Cég: Veritas Dunakiliti Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

A Veritas Dunakiliti Kft 1995 óta a környék jelentős autóipari munkaadója, amelyet 2020 óta vezetek. A cég több lépésben bővült és fejlődött, a versenyszférára jellemző folyamatos innováció és az ehhez szükséges szakembergárda kialakításával.

Kamarai munka, tagság: A Veritas Dunakiliti Kft 2006 óta önkéntes kamarai tag.
Értékek/mottó: Emberközpontú vezetés, folyamatos fejlesztés, mindennapi motiváció.
Célok: A vállalkozások és a kamarai tagok növekvő bevonása, az eredményes tevékenységhez szükséges aktuális információk és jó tapasztalatok megosztása, pezsgő kamarai támogató események szervezése, vállalkozók közti kapcsolatok kiszélesítése.


Pausits Valér.jpg

Jelölt neve: Pausits Valér
Cég: Verarbeiten Pausits Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Multivá nőtt, második generációs gépgyártó cég ügyvezetője, 20 éves mérnöki és vezetői tapasztalattal

Kamarai munka, tagság: Jelenleg is a Mosonmagyaróvári Téréség Aktív Küldöttje vagyok.
Értékek/mottó: Kamara a vállalkozásokért!
Célok: Támogatása a szervezetnek.
Díjak, elismerések: Az Év Vállalkozása, Az Év innovációs díja, Magyar Multi Program, Kamarai Presztizs Díj


Tallós Balázs.jpg

Jelölt neve: Pénzes László
Cég: SFS Group Hungary Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

2001 óta vagyok a svájci tulajdonú műanyag fröccsöntő cég ügyvezetője. Az elmúlt 23 évben a vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, árbevételt, létszámot, és technológiai tudást tekintve. Vállakozásunk a kamarának mindig is aktív tagja volt.

Kamarai munka, tagság: Eleinte, mint küldött, illetve a Műanyagipari Szakmai Osztály tagja ismertem meg a kamarai életet. 2016-2020 között a Mosonmagyaróvári Térség elnöke voltam. 2020-2024 között az Ipari Tagozat elnökeként, mint társadalmi tisztségviselő dolgozom a kamarában.
Értékek/mottó: A szolgáltató kamara jegyében a vállalkozásokat információkkal ellátni, meghallgatni őket, és javaslataikat becsatornázni a döntéshozók felé. Arcot kell adni a kamarának, hogy legyen személyes kapcsolat a tagok és a kamara között.
Célok: Amennyiben bizalmat kapok a küldötti tisztségre, továbbra is a vállalkozók érdekében igyekszem a kamarai tapasztalatomat kihasználni. Ha a tagozati küldöttek méltónak találnak rá, a tagozat vezetését is folytatnám, a megkezdett munka folytatásaként.
Díjak, elismerések: Kiváló kamarai munkáért érdemérem, Szakképzési díj, Ipari Tagozati Díj.


Szenftner Bence.pngJelölt neve: Szenftner Bence
Cég: SMR Automotive Mirror Technologie Hungary Bt.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

2017-ben kezdtem meg karrieremet mérnökségi vonalon, majd a termelési vezetőként sikerült elérnünk, hogy stabilizáltuk a JIT gyártó telephelyünket, valamint szervezeti fejlesztésekkel sikerült javítani a profitabilitást és új vezetőket promotálni.

Kamarai munka, tagság: Új tagja lennék a kamarának.
Értékek/mottó: Olyan értéket adjunk és képviseljünk a szervezeten belül, ami által többé és jobbá tudjuk tenni kollégáinkat, hogy személyes céljaikat és ez által saját víziónkat is megvalósítsuk.
Célok: Tudásmegosztás a kamarai tagokkal, az aktuális gazdasági technikai és személyügyi kihívásokról, hogy ez által fejlesszük egymást és a régiót.
Díjak, elismerések: 


Tuba Szabolcs.jpg

Jelölt neve: Tuba Szabolcs
Cég: Rózsa Bútorház Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár legrégebbi ma is működő bútorkereskedő és bútorgyártó családi vállalkozás 2. generációs vezetője vagyok. A családi vállalkozáshoz történő csatlakozásom előtt Budapesten diplomáztam közgazdászként, majd a Budapest Bankban dolgoztam.

Kamarai munka, tagság: Jelenleg is a Mosonmagyaróvári Téréség Küldöttje vagyok és az Etikai Bizottság tagja.
Értékek/mottó: Az erős és összetartó közösségek erejében hiszek.
Célok: A mosonmagyaróvári vállalkozó szektor hiteles és nyílt érdekeinek képviselete letisztult és egyértelmű gondolatok mentén.
Díjak, elismerések: A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége 2022-ben Mosonmagyaróvár Téréségi Munkáért Díjjal jutalmazott. 2014-ben Moson Vármegye Iparosa díjban részesültünk.


Tagozat: Kereskedelmi


Térség: Győr


Balla Jenő.jpg

Jelölt neve: Balla Jenő
Cég: Pannon-Agroteh Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Balla Jenő (48), Független önkormányzati képviselő, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. Nős, nagycsaládos, három gyermek édesapja. Mérnök, közgazdász, „civil politikus”, lokálpatrióta.Számos nagyvállalatnál dolgoztam középvezetőként és vezetőként.

Kamarai munka, tagság: Kereskedelmi Tagozatban 5 éve dolgozom aktívan.
Értékek/mottó: Versenyképesség , megbizhatóság, pontosság, csapategység.
Célok: Kereskedelmi Tagozat képvislete.
Díjak, elismerések: 2019-es AGROmashEXPO, AgrárShow kiállításon Hazai Termékfejlesztési Nagydíj 2023 Érték és Minőség Nagydíj Innovációért Nívódíj.


Jelölt neve: Csehné Makai Erzsébet
Cég: Conpart Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Társaságunk, a Conpart Kft. alakulása óta tagjai vagyunk a kamarának. Akkor sem fordultunk el a Kamarától, amikor megszűnt a kötelező tagság. Tagja voltam a Plato 3 programnak. Korábban tagja voltam az Ellenőrző Bizottságnak, majd 4 évig a Választási Bizottságnak.

Kamarai munka, tagság: 2005.
Értékek/mottó: Megbízhatóság, közösen végzett szolgálat a tagság felé, előremutató tevékenységek.
Célok: Kereskedelmi tagozat elnöksége munkájának segítése.
Díjak, elismerések: Kiváló kamarai munkáért emlékplakett.


Fehér Ibolya fotó.png

Jelölt neve: Fehér Ibolya
Cég: ETS Hungary Utazásszervező Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

1999 ótKözgazdászként diplomáztam, 2003 óta magyarországi beutaztatással foglalkozom, külföldi cégek magyarországi programjait szervezzük. 2 gyermek édesanyja vagyok.

Kamarai munka, tagság: Cégünk 2013 óta tagja a GYMSM KIK-nek, azóta a Kereskedelmi Tagozat Turisztikai Szakmai Osztály munkáját segítem.
Értékek/mottó: Szakmai elhivatottság, minőségi munka, együttműködés.
Célok:  A térség turisztikai fejlősédésének elősegítése, a vállalkozások egymás közti kommunikációjának és együttműködésének előremozdítása.


Mező Edina.jpg

Jelölt neve: Hanczné Mező Edina
Cég: New-Protokoll Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

A New-Protokoll Kft. és a Fehér Hajó Panzió családi tulajdonú vállalkozás ügyvezetője. Idegenforgalmi- és nemzetközi marketing szakos közgazdász, turizmusfejlesztési szakközgazdász.

Kamarai munka, tagság: 2012-20. GYMSKIK alelnöke, kereskedelmi tagozat elnöke, 2010.-től elnökségi tag, 2008.-tól turisztikai szakosztály elnöke.
Értékek/mottó: "Ha összejövünk, az a kezdet, ha összetartunk, az a haladás, ha összefogunk, az a siker." /Henry Ford/.
Célok: Mikro- és kisvállalkozások működésének, fejlesztésének támogatása és a regionális, helyi turizmusfejlesztés elősegítése.
Díjak, elismerések: Kamarai munkáért arany érdemérem, oklevél, kitűntetés - kamarai és tagozati szinten.
Egyéb információk: 2024.04. - Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nyugat-Dunántúl Regionális Elnöke.


Hartmann József.jpg

Jelölt neve: Hartmann József
Cég: H-Conference Bt.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Kamarai munka, tagság: 1998 óta vagyok tagja a GYMSM KIK-nek. 2004 óta Küldöttként támogatom a Kamara munkáját. Nyolc évig az Etikai Bizottság tagjaiként is munkálkodtam. 12 éve tevékenykedem a Kereskedelmi Tagozat Turisztikai Szakmai osztályának elnökségében. A Kereskedelmi Tagozat Elnökségi tagjaként segítem a Kamara tagtoborzási törekvéseit. 

Értékek/mottó: Minőségi munka, lojalitás, őszinteség, együttműködési készség, közösségben gondolkodás, megbízhatóság, társadalmi felelősségvállalás.

Célok: Az új belépő vállalkozások fejlődésének nyomon követese, kapcsolatrendszerének kibővítése.

Díjak, elismerések: 2008: Kereskedelmi Tagozati munkáért elismerés, 2011: Kiemelkedő Kamarai Munkáért Ezüst Emlékérem, 2015: Kiemelkedő Kamarai Munkáért Arany Emlékérem, 2017: Kiemelkedő Kamarai Munkáért elismerés

Egyéb információk: Vállalkozásommal kiemelt figyelemmel segítem Kamaránkban megrendezett nemzetközi konferenciák lebonyolítását.


Jankó_Ernő.jpg

Jelölt neve: Jankó Ernő
Cég: Rábakész Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

52 éves, nős, 1 lánygyermekes vendéglátós vagyok. A Rábakész Kft. ügyvezetőjeként dolgozom. A cég fő tevékenysége a közétkeztetés.

Kamarai munka, tagság: A Rábakész Kft. 2013 óta tagja a GYMSM KIK-nek. 2016-tól 4 éven keresztül a Turisztikai Szakmai Osztály elnöke voltam, majd 2020-tól a tagozat elnöki pozícióját töltöm be.
Értékek/mottó: munka, tisztesség, barátság.
Célok: A tagozatunk közösségének szakmai és gazdasági összefogását szeretném erősíteni. 


Lendvay_Patrik.jpg

Jelölt neve: Lendvay Patrik
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

A Lendvayevent profi megoldást nyújt céges rendezvények megvalósítására, kivitelezésére. Legyen szó könnyedebb hangvételű csapatépítő tréningről vagy éppen egy ünnepélyes hangulatú gálavacsoráról. Többnyelvű műsorvezető szolgáltatás.

Kamarai munka, tagság: Ballagási Kiállítás projektvezető szerep betöltése, a kiállítást kísérő rendezvények koordinálása (BK meetup). Győri térség tagjaként a 'Kereskedj az online térben' rendezvény sorozat házigazdája.
Értékek/mottó: minőség, önkéntesség.
Célok: A kamarában vállalt sikeres és népszerű projektek koordinációjának folytatása.
Díjak, elismerések: Kereskedelmi Tagozat Munkáért Díj 2022, Védjegy-tulajdonos.


Molnár_Albert.jpg

Jelölt neve: Molnár Albert
Cég: Lakásbérlet Szolgáltató Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

1991 óta dolgozom különböző vállalkozásban. Az első vállalkozásomat a főiskolás évek alatt alapítottam. Fontos számomra a vállalkozókkal folytatott közös gondolkodás, a közösségért tenni akarás.

Kamarai munka, tagság: Kamara Tantárgy, Védjegy program, Térségi gazdaságfejlesztési projekt, Alapszabály projekt, Ballagási Kiállítás, KKV-k az online térben Klub, Generációváltók Klubja, Mahart projekt.
Értékek/mottó: Bizalmi közösségben és jó hangulatban tenni a közösség érdekében. Hitvallásom a hitelesség, szakmaiság, tenni akarás.
Célok: Fontos számomra az olyan érdemi programok koordinálása, amivel segítünk a vállalkozó társainkon. Növelni a kamarai tenni akarás szellemiségét és a kamaránk jó hírnevének erősítését.
Díjak, elismerések: 2021: Kamara Tantárgy Európai vállalkozásfejlesztési nemzet díj 2021: Kisalföldi Presztízs díj 2022: Széchenyi István Egyetem – Kamara Tantárgy – címzetes egyetemi docens.
Egyéb információk: Megválasztásom esetén a fentiekben felsorolt programok vezetését és esetleges új aktivitások koordinálását is szívesen vállalom. 


Obertolné Horváth Tímea.jpg

Jelölt neve: Obertolné Horváth Tímea
Cég: Kinekmi Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Férjemmel 1985. évtől a kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatás területén általunk alapított saját tulajdonú vállalkozásainkban tevékenykedünk. Két felnőtt fiunkkal saját vállalkozási irányuk megtartása mellett már a generációváltás folyamatát éljük.

Kamarai munka, tagság: Kamara alapította Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 2006. évi alapításától kuratóriumi tag, 2016. évtől kuratóriumi elnök. Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagja 2016. évtől. MKIK Gy-M-S Vármegyei küldötte. GYMS KIK Nonprofit Kft. felügyelőbizottság elnöke.
Értékek/mottó: Társadalmi felelősségvállalás a mikro- és kisvállalkozások szakmai utánpótlásának, a vállalkozások kohéziójának és a társadalom elvárásainak megfelelően.
Célok: Amennyiben bizalmat kapok további küldötti feladatokra a megkezdett munkám szeretném folytatni a közösségünk igényei, az adott időszak kihívásai, innovatív elvárásai szerint kamaránk önkéntes vállalkozásainak érdekében.
Díjak, elismerések: Kiváló kamarai Munkáért Emlékplakett: 2019, Kamarai Munkáért Díj: 2021


Szalai_Zoltán.jpg

Jelölt neve: Szalai Zoltán
Cég: Szalai Vendéglő Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

40 éve dolgozom a vendéglátás különböző szakterületein, részt vettem két kiváló győri étterem alapításában, iskolai gyakorlati szakoktató vagyok, Dr. Parragh Lászó kinevezett a szakács- és pincér mestervizsga-bizottságok elnökének.

Kamarai munka, tagság: Cégeink 25 éve tagjai a kamarának, nyolc éve látok el alelnöki feladatokat szakmai osztáyban, szerepelek az Országos Szakértői Névjegyzékben, ágazati és mestervizsga-bizottságok elnöki teendőit látom el.
Értékek/mottó: A gasztronómia iránti szenvedélyem vezérel abban, hogy folyamatosan törekedjek a kiválóságra a kamarai munkámban is, mely tagjaink előnyére válhat. Újító szellememmel és kreatív megközelítésemmel mindig friss ötletek felvetése, megvalósítása.
Célok: Mottóm: "A falatnak is jobb íze van, ha kedvesen adják". Ennek a figyelembe vételével szeretném képviselni a tagságot és rendelkezésükre állni ügyeik képviseletében, első sorban a vendéglátás és gasztronómia területén.
Díjak, elismerések: Legbüszkébb a szakoktatásban végzett tevékenységemért kapott Szakképzési Díjra vagyok, ezen túlmenően rengeteg elismerést kaptam a magyar és olasz gasztronómiáért végzett tevékenységemért, versenyek és tanulmányutak szervezéséért.
Egyéb információk: Tevékenységem fő célja, hogy tudásomat átadhassam a jelen generációnak, és magam is több tapasztalatot szerezhessek a meglévők mellé, amit munkám során, vendéglátással foglalkozó érdekvédelmi és egyéb szervezetek tagjaként küldöttként hasznosíthatok.


Térség: Fertő-Rábaköz

Jelölt neve: Hermanné Szalai Zsuzsanna
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

2005-ben végeztem a Soproni Idegenforgalmi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskolában Vendéglátó technikusként. 2016-ban Vendéglátásszervező- vendéglős mesterképzést szereztem. 2005 óta dolgozom a családi vállalkozásunkban.

Kamarai munka, tagság: Vállalkozásunk régóta tagja a kamarának, valamint édesapám sok éven keresztül kamarai küldött volt, így szeretném ezt továbbvinni.
Értékek/mottó: Nyitottság, tisztelet, kitartás, felelősségvállalás.
Célok: Küldöttség során a további kapcsolatépítés, illetve ennek elősegítése a vállakozások között, illetve fontosnak tartom a szakmai fejlődés elősegítését, pályaorientációt.
Díjak, elismerések: A Fertő-Rábaközi Térségben aktív kamarai tevékenységemért kaptam elismerést, melyet a 2023-as évzáró gálán vehettem át.


Juronits Norbert.jpg

Jelölt neve: Juronits Norbert
Cég: JURO 2004 Computer Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

25 éve dolgozom saját vállalkozásom fejlesztésén, jelenleg 15 fővel működünk elsősorban a kereskedelmi szektorban vagyunk jelen.

Kamarai munka, tagság: 2022 óta önkéntes tagként veszek részt a munkában, taglátogatásokon és szakmai előadásokon előadóként és résztvevőként.
Értékek/mottó: Az innováció elkötelezett híve vagyok, tapasztalatommal kívánom segíteni üzleti közösségünket.
Célok: A térségben működő vállalkozások közti kohézió erősítése.


Németh_Nóra.jpg

Jelölt neve: Németh Nóra
Cég: Renato Design Bt.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

2011-ben közgazdász diplomát szereztem, azóta családi vállalkozásunk grafikai stúdióját vezetem és webshopjainkat üzemeltetem sikeresen. Ambíciózus vagyok, széleskörű kapcsolatrendszerrel, folyamatosan fejlesztem szakmai tudásomat.

Kamarai munka, tagság: Nyugati Kapu Klub aktív tag, Rábaközi Szakmabörze, tanulók alkalmazása duális képzési rendszeren belül.
Értékek/mottó: Közösség iránti elkötelezettség, jó kapcsolatrendszer - Rábaközi vállalkozókkal szoros együttműködés, pályaorientáció.
Célok: Elkötelezem magam amellett, hogy elősegítsem a vállalkozások közötti összefogást, erősítsem a közösségi szellemet, és támogassam a pályaorientációt. Meggyőződésem, hogy a vállalkozások közötti szoros együttműködés kulcsfontosságú a gazdasági fejlődéshez.
Díjak, elismerések: "Kapuváros 50" - a város jó hírnevének öregbítése érdekében végzett kimagasló munkájáért - 2019.


Polak_Peter.jpg

Jelölt neve: Polák Péter
Cég: PPD Online Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

Polák Péter vagyok, a PPD Online Kft. ügyvezetője. Közel 10 éve foglalkozunk egyedi webes rendszerek fejlesztésével. Munkám során nagy tapasztalatot szereztem a kereskedelem digitalizációjában. Ezen kívül 2017-óta egy online turisztikai projekt társtulajdonosa vagyok.

Kamarai munka, tagság: 2021 óta önkéntes tagja vagyok a kamarának, ahol aktívan veszek részt a taglátogatásokban, a pályaorientációs rendezvényeken, valamint a Nyugati Kapu Klub eseményein.
Értékek/mottó: Azt gondolom, hogy megfelelő küldetéstudattal, precíz munkával, kitartással és együttműködéssel eredményeket lehet elérni.
Célok: Célom, hogy tapasztalataimmal segítsem a kereskedelmi és turisztikai vállalkozások fejlődését és digitalizációját támogató projektek megvalósítását, valamint népszerűsítsem a kamara üzleti közösségének előnyeit.
Díjak, elismerések: 2022. évben a kamara elnöksége a Fertő-Rábaköz térségben végzett munkáért elismerésben részesített. 2023. évben végzett kimagasló tevékenységért térségi elismerésben részesültem. Valamint 2024. évre elnyertem a jogosultságot a Kamara Által Ajánlott Vállalkozás Védjegyre.


Térség: Mosonmagyaróvár

Csalló_Gábor.jpg

Jelölt neve: Csalló Gábor
Cég: "RIVA" Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

40 éves vállalkozói múlttal, így sok vállalkozói tapasztalattal rendelkezem (kereskedelem, vendéglátás, rendezvényszervezés). Csapatunk sikerei az évtizedek óta velem dolgozó kollégáknak is köszönhető, és ezt egyúttal a legfőbb vállalkozói erénynek is tartom.

Kamarai munka, tagság: Évtizedek óta önkéntes kamarai tag és több cikluson át voltam a Megyei Elnökség tagja és a Térség elnöke. Az MKIK Turisztikai Kollégiumában közel 20 éve képviselem a vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Tagozatát.
Értékek/mottó: Több, a vállalkozások számára jobbító javaslatok készítése. Kapcsolati tőke a Kamara szolgálatában. Az együtt-gondolkodás fontossága. Szakképzési feladatok. A vállalkozások és a településvezetők közötti jó kapcsolatok.
Célok: Az eddigi munka folytatása a legfőbb célom, melyhez a további kapcsolatépítést és a folyamatos szakmai fejlődést tartom a legfontosabbnak.
Díjak, elismerések: A Kamarában végzett munkámat már több kitüntetéssel ismerték el az évek során. 


Kulacs Zoltán.png

Jelölt neve: Kulacs Zoltán
Cég: M-UNO 2000 Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

25 éve vezetem családi vállalkozásunkat, kereskedelem és szolgáltatási szegmensben Mosonmagyaróváron az UNO Autó-Motor-Kerékpár szaküzletet és szervizt.

Kamarai munka, tagság: Vállalkozásunk régóta tagja a kamarának, valamint édesapám sok éven keresztül kamarai küldött volt, így szeretném ezt továbbvinni.
Értékek/mottó: Összetartó, erős kamara. Partnerség, együttműködés.
Célok:Vállakozói érdekképviselet. Fejleszteni a térség és tagozat kamarai munkásságát, közös előrehaladás.
Díjak, elismerések: IPOSZ aranyozott emlékérem, Aranykoszorús mester, Miniszteri elismerő oklevél, Kamarai ezüst emlékérem, Kamarai munkáért Baross Gábor emlékplakett.

 


Tagozat: Kézműipari


Térség: Győr

Jelölt neve: Bozsoky Brigitta
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Vállalkozásomat 2016-ban alapítottam pénzügyi közvetítéssel, majd 2018-ban ingatlanvagyon értékelő végzettséget szereztem. Azóta a mai napig is ingatlan értékbecsléssel foglalkozom amellett, hogy HR diplomámat érvényesítve alkalmazottként is dolgozom.

Kamarai munka, tagság: 2018. óta kamarai tagként, 2020. óta küldöttként veszek részt a kamara munkájában. A Kézműipari tagozat szakmai osztály tagjaként elsősorban a kapcsolatépítő programok szervezésében fejtem ki aktivitásomat.
Értékek/mottó: Fontos számomra, hogy munkámat minél magasabb színvonalon végezzem, ezen kívül pedig meghatározó értékek a társadalmi felelősségvállalás, az őszinteség és az ügyfélközpontúság.
Célok: A kapcsolatépítő eseményeken keresztül segíteni a vállalkozások ügyfélkör bővítését és kötetlen szakmai konzultációját.


Domonkos_László.jpg

Jelölt neve: Domonkos László
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Végzettségeim: okleveles gépészmérnök, karbantartó üzemmérnök, mérnök-tanár, vállalkozás és marketing szakközgazdász, közoktatási vezető. Részfoglalkozású vállalkozó vagyok, korábban mint a Jedlik Ányos Középiskola igazgatója, 2017 óta mint nyugdíj melletti vállalkozóként elsősorban oktatási tevékenységet végzek, pedagógia, marketing, vállalkozói ismeretek és géprajz területeken.

Kamarai munka, tagság: 1998 óta vagyok önkéntes kamarai tag, az utóbbi négy évben küldött, az Ellenőrző Bizottság tagja, a Kamara által ajánlott vállalkozás bíráló bizottságának tagja, Jelölő bizottság tagja.
Értékek/mottó: Minőségi munka az, amikor a megrendelő meg van elégedve a vállalkozó munkájával.
Díjak, elismerések: Kamarai szakképzési díj, Apáczai Csere János díj, SZIE Pro Universitate díj.


Jelölt neve: Gede Zsolt
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Vállalkozásomat 1998-ban indítottam épületgépészeti kivitelezés területen; párhuzamosan az épületgépészeti szakmák oktatása a fő profil.

Kamarai munka, tagság: 2009.02.02.: Gede és Társa Bt.; a piac változása miatt váltani kellett vállakozási formát: 2023.01.01.: egyéni vállalkozó. Jelenleg a Kézműipari tagozat alelnöke vagyok, küldött, országos küldött.
Értékek/mottó: Aktív kamarai munka, szakmai rendezvények szervezése. Szakmai fórumok továbbképzések tartása.
Célok: Az eddig kamarai munkát, annak színvonalát megtartani. A vállakozások és kamara kapcsolatát erősíteni. A vállakozások szakmai fejlődését továbbképzésekkel segíteni. Aktívan a kamarai munkába bevonni minél több vállakozást.
Díjak, elismerések: 2014: kamarai munkáért emlék plakett. 2021: kamarai munkáért díj. 


Nemes_Ferenc.jpg

Jelölt neve: Nemes Ferenc
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

1977.: műszaki főiskola, oktatói szak. 1967-1997 között a Lukács Sándor Szakképző Iskolában oktatóként, 1987-től víz-, gáz-, központi fűtés szerelő mesterként, majd 1997-től önálló kisiparosként főállásban dolgoztam. Jelenleg nyugdíjas vagyok 2005 óta.

Kamarai munka, tagság: 2000. 11. 01-től alapító tagja vagyok a kamarának, Épületgépészeti szakosztályelnökként, valamint küldöttként tevékenykedek.
Értékek/mottó: Őszinteség, minőségi munka, együttműködési készség, megbízhatóság.
Célok: A Kamara személyre szabott programjának támogatása.
Díjak, elismerések: 2004-ben és 2012-ben Kézműipari tagozati díjat kaptam, 2011-ben és 2019-ben Kamarai szakképzési díjjal jutalmaztak. 


SZE_Lakatos_Istvan_2024_02_08_Adorjan_Andras_1_vágott.jpgJelölt neve: Prof. Dr. Lakatos István
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

1989.: Okleveles Járműgépész mérnök, 1993.: Dr.-univ, 1994.: Minerva-Sop Bt. alapítás, 1996.: kamarai tagság kezdete, 2022.: PhD 2013.: Dr. habil., 2018-tól Professzor, 2013.: Tanszékvezető, dékánhelyettes

Kamarai munka, tagság: 1996.: óta kamarai tag, 1998-2001.: Oktatási és Szakképzési Bizottság elnöke, 2001.: Kézműipari tagozati elnök és küldött.
Értékek/mottó: Csapatépítés, kapcsolatépítés, minőségi munka, társadalmi felelősségvállalás.
Célok: A Kézműipari tagozat tagbővítése, együttműködés az aktív kamarai tagokkal, találkozási pontok biztosítása, rendezvények szervezése, a vállalkozások és a szakmai képzések segítése.
Díjak, elismerések: Széchenyi István Ösztöndíj, Szent László Érem Díj, Kamarai Tagozati Díj, MTA Bolyai Ösztöndíj, Kamarai aranyérem, Szentágothai Ösztöndíj.


Reider_Éva.jpgJelölt neve: Reider Éva
Cég: Női szabó egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Méretes női ruha készítéssel foglalkozom. 1995-ben Ezüst Koszorús Mester kitüntetést kaptam. Szakmunkás tanulók vizsgáztatásában vettem részt.

Kamarai munka, tagság: 2006 óta vagyok önkéntes kamarai tag. 2016 óta küldöttként támogatom a kamara munkáját.
Értékek/mottó: Minőségi munkavégzés, közösségi együttműködés erősítése, megbízhatóság.
Célok: A szakmámban a fiatalok segítése, mentorálása, valamint képzése.
Díjak, elismerések: Szakmai munkám elismerését jelentette, hogy a kamara által szervezett Mesterképzési programban szerzőként és lektorként is részt vettem.


Térség: Fertő-Rábaköz


 

Vörösné Meggyesi Bernadett.jpg

Jelölt neve: Vörösné Megyesi Bernadett
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

Vörösné Megyesi Bernadett vagyok, Veszkényben élek a családommal. 2004-ben végeztem fodrászként, majd 2006-tól nyitottam meg saját üzletemet Veszkényben, amelyet azóta is sikeresen üzemeltetek és bővítek. 2011 novemberében szereztem mestervizsgám.

Kamarai munka, tagság: 2006 óta vagyok tagja a Kamarának, 2011-óta pedig önkéntes tagja. 2015 óta veszek részt komplex szakmai vizsgákon a Kamara által kihelyezett vizsgabizottsági tagjaként.
Értékek/mottó: Minőségi munka, együttműködési kézség, társadalmi felelőségvállalás, megbizhatóság.
Célok: Kapcsolatrendszer bővítése, projektek támogatása, továbbképzéseken való részvétel, fejlődés.

 


Térség: Mosonmagyaróvár

Czakó_Csaba.jpg

Jelölt neve: Czakó Csaba
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

1995 óta vállalkozóként dolgozom, több vállalkozás tulajdonosa vagyok. Építőiparban dolgozunk, folyamatosan fejlesztünk, illetve a mezőgazdaságban is jelen vagyunk, ezért nagy rálátásunk van a mindenkori gazdasági helyzetre.

Kamarai munka, tagság: 1995 óta tagja vagyok a Kamarának, a Nyugat-dunántúli régió Kézműipari tagozatának elnöke,a Mosonmagyaróvári térség küldöttje, Építőipari szakosztály társelnöke valamint az MKIK elnökségi tagja vagyok.
Értékek/mottó: Pontosság, szakmai hitelesség, fejlődés.
Célok: A vállalkozások érdekeinek képviselete.
Díjak, elismerések: Szakképzési díj.


Horváth_Balázs_Tibor.jpg

Jelölt neve: Horváth Balázs Tibor
Cég: Altenburg Gastro Kft.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Tanulóképzés már több mint 10 éve, 30 éves szakmai tapasztalat: esküvők lebonyolítása, catering szolgáltatás, helyben fogyasztás, elvitel, kiszállítás koordinálása

Kamarai munka, tagság: 2010 óta.
Értékek/mottó: tanulóképzés, foglalkoztatás, együttműködés a társszervekkel (iskolák, kamarák), érdekképviselet.
Célok: szoros együttműködés a képző iskolákkal, érdekérvényesítés.
Díjak, elismerések: Sörcsapoló VB IV. hely (Löven-Belgium 200)7, Országos Sörcsapoló Bajnokság I. hely (2007).


Nagy_Zsolt.jpg

Jelölt neve: Nagy Zsolt
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Telephelyünk 2013-ban épület. Szakmai fejlődésünk folyamatos: mestervizsgák, technikusi vizsgák, FMV stb. 2001-től folyamatosan foglalkoztatunk tanulókat. 2019-ben megalapítottuk az Entalpia Kft-t.

Kamarai munka, tagság: 2000. február óta vagyok kamarai tag.
Értékek/mottó: Tanulók foglalkoztatásának elősegítése.
Célok: Érdekképvieselet.

 


Tagozat: Szolgáltatási


Térség: Győr

Bauer László.jpgJelölt neve: Bauer László
Cég: Patent Védelem Security Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Felsőfokú tanulmányaimat követően megalapítottam a Patent cégcsoportot, mely az elmúlt 20 évben a térség legnagyobb vagyonvédelmi vállalatává nőtte ki magát.

Kamarai munka, tagság: Vállalatunk kezdetektől fogva aktív tagja a kamarának, 8 évig küldöttként, 4 évi Győri Térségi elnökként, újabb 4 évig a Szolgáltatási tagozati alelnökként, jelenleg pedig a Szolgáltatási Tagozat elnökeként támogatom a kamara tevékenységét. Kamarai munkásságom alatt megalapítottam a Vagyonvédelmi vezetők klubját, mely rendszeres időközönként szervez szakmai találkozókat és Vagyonvédelmi konferenciákat. 
Értékek/mottó: Hitelesség, megbízhatóság, lojalitás, őszinteség, üzleti és baráti kapcsolatok, inspiráció, fejlődés.
Célok: Együttműködés a kamarai stratégia megvalósításában a kamara presztízsének erősítése érdekében.
Díjak, elismerések: Munkámat a kamara 2016. évben kiváló kamarai munkáért érdeméremmel ismerte el.


Dr. Dinnyés Álmos.jpgJelölt neve: Dr. Dinnyés Álmos
Cég: Dinnyés Consulting Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

20 év hazai és külföldi munkatapasztalattal a hátam mögött 2020-ban alapítottam a személy- és szervezetfejlesztési tanácsadással foglalkozó Dinnyés Consulting Kft-t. 1999-ben végeztem műszaki-menedzserként, azóta is képzem magam itthon és külföldön.

Kamarai munka, tagság: Cégünk 2020. óta önkéntes tagja a kamarának. Előadásokat tartottam generációváltással és mediációval foglalkozó rendezvényeken, valamint ezeknek az előkészítésében, szervezésében is aktívan részt vettem és veszek. Tagja voltam a 8. Plato csoportnak.
Értékek/mottó: Hiszem, hogy a vállalkozók és vállalkozók összefogása és a társadalmi felelősségvállalása alapvető fontosságú a fenntartható és etikus fejlődéshez.
Célok: Fő célom folytatni és fejleszteni a megkezdett programokat: generációváltás segítése, alternatív vitarendezés népszerűsítése. Emellett tervezem olyan program indítását, ami a vállalkozók személyes fejlődését segíti.
Díjak, elismerések: Cégünk már három alkalommal nyerte el a kamara által ajánlott vállalkozás védjegyet.


fabian-gyorgy-portre.jpgJelölt neve: Fábián György
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Hatvankét éves vagyok, hiába is látszom negyvennek. Van két gyerekem, három unokám, egyéni vállalkozásom és egy kiváló cég, amiben résztulajdonos lehetek, a Patent.

Kamarai munka, tagság: Kamarai munkám fókuszában a kommunikáció, az új dolgok felismerése, bevezetése, a rendezvények szervezése, az ember-ember, vállalkozó-vállalkozó között kapcsolat áll. A kamarának már akkor is a tagja voltam, amikor még nem. Újságíró szerkesztőként a múlt század végső illetve ezen évszázad első éveiben a Kamarai Magazin elkészítésében vettem részt, és aktív munkát vállaltam a kamarai gondolat népszerűsítésében is. Még nem voltam tag, amikor az első Plato csoportok egyik legintenzívebb csapatának lehettem keresztszülője, mint a Kisalföld főszerkesztő-helyettese. Az önkéntes tagságom története tíz évvel ezelőtt kezdődött. Egyéni vállalkozóként léptem be a szolgáltatási tagozatba, ahol azóta is tevékenykedem. Fő szervezője vagyok a Presztízs-díjnak, a tagizatunk karácsonyi estjeinek, a Hit-Nélkül nincs siker sorozatnak.
Értékek/mottó: Hiszek abban, hogy egymásért gondolkodni és cselekedni jó.
Célok: Hiszek abban, hogy a kamara segít, támogat és olyan eredményeket ért és ér el, amelyek a vállalkozások életét megkönnyítik, lehetőségeiket kiszélesítik. 
Díjak, elismerések: A kamarai munkámért szinten minden létező kamarai kitüntetést megkaptam, ezeket köszöntem, örültem nekik, de minden egyes alkalommal elmoidtam, vagy gondoltam rá, ez nem az én munkám, hanem egy aktív, másokért tenni akaró csapat munkáját ismeri el.


Fotó.PNGJelölt neve: Korcsok Ildikó
Cég: MBH Bank Nyrt.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

27 éve dolgozom a bankszektorban, 16 éve vezetőként, jelenleg az MBH Bank Nyrt. fiókvezetőjeként. Vezetői feladatok ellátása mellett, napi kapcsolatom van a győri vállalkozókkal számlavezetés és finanszírozás területen.

Kamarai munka, tagság: MBH Bank Nyrt. jogelőd bankja 37 éve tagja a Kamarának. A kamara munkájában 3 éve veszek részt, korábban a Női vállalkozói Klub elnökségi tagjaként, keresztszülőként támogattam a Plato 8. csoportot, jelenleg a jelölő bizottság alelnökeként. 
Értékek/mottó: Támogatás, fejlődés, együttműködés, innováció.
Célok: Szolgáltatási tagozat küldöttjeként képviseljem a vállalkozók érdekeit és céljait, valamint továbbra is aktív részvétel a kamarai együttműködésben.


Mugits_József.jpgJelölt neve: Mugits József
Cég: Per-Clean Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Vállalkozásunkat 22 évvel ezelőtt alapítottuk, szakterület: épülettakarítás - siker: multinacionális cégekkel való hosszú távú együttműködés, "Az Év Vállalkozója" Díj elnyerése 2012-ben.

Kamarai munka, tagság: Kamarai tagság: 2002, szolgáltatási tagozat elnökségi tag 2016-tól, aktív közreműködője a kamarai életnek, a Védjegy Elit Klub házigazdája, a 2024-es Választási Bizottság elnöke.
Értékek/mottó: tisztesség, szakmaiság, CSR értékek, lokálpatriotizmus.
Célok: Minőségen és bizalmi kapcsolaton alapuló üzleti közösségek létrehozása, működetése.


MüllerSándor.jpgJelölt neve: Müller Sándor
Cég: Inspiráció Tréning Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Aktív tagként kezdetektől fogva részt veszek a kamarai élet szinte minden területén. Szolgáltatási tagozati elnöke, kamarai küldött, Etikai Bizottság elnöke, KKV klub elnökségi tagja és számos aktivitás kezdeményezőjeként.

Kamarai munka, tagság:  2007. óta vagyok tagja a kamarának, tagozati elnökként és etikai bizottsági elnökként részt veszek a kamara elnökségének munkájában.
Értékek/mottó: A közösség ereje mindenek felett.
Célok: Céljaim között szerepel a tagvállalatok közötti kohézió erősítése, a csapatmunka fejlesztése és a taglétszám növelése.
Díjak, elismerések: Kiváló kamarai munkáért érdemérem


Pintér-Péntek Imre.jpgJelölt neve: Pintér-Péntek Imre
Cég: X-Meditor Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Öntésmajorról, Kapuváron át Nyíregyházáig vezetettek tanulmányaim, majd a diploma megszerzését követően Győrben telepedtem le, itt alapítottam családot, majd saját vállalkozást. 

Kamarai munka, tagság: Az általam képviselt X-Meditor Kft. 2000 óta tagja a kamarának, ahol 2008. óta vállalok aktív szerepet. Először küldöttként, majd a Szolgáltatási Tagozat elnökeként, 2016. óta pedig a kamara elnökeként dolgozom a kamara stratégiai irányainak meghatározásán, ismertségének és elismertségének növelésén és olyan projektek megvalósításán, melyek a vállalkozások fejlődését és eredményes működését szolgálják. 
Értékek/mottó: A folyamatosan változó gazdasági körülményekhez történő rugalmas alkalmazkodás a fejlődés záloga.
Célok:  A kamara stratégiai célkitűzéseinek megvalósítása, minisztériumi szintű együttműködések kialakítása a gazdaságfejlesztés jegyében.
Díjak, elismerések: Vállalkozásom 4 éve folyamatosan elnyeri a Kamara Által Ajánlott vállalkozás védjegy címet.


Raczenböck_Kálmán.jpg

Jelölt neve: Raczenböck Kálmán
Cég: R2-Media Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

41 éves vagyok, 2 gyermek édesapja. 2010-ben alapítottam az R2-Media Kft-t, először magánszemélyeknek biztosítottunk informatika szolgáltatást, azóta folyamatosan fejlődő cégünk főleg vállalkozásoknak nyújt teljeskörű informatikai szolgáltatást.

Kamarai munka, tagság: 2019 óta vagyok tagja a kamarának; Plato 7 csoporton keresztül kerültem szorosabb kapcsolatba a kamarával, aminek azóta is aktív tagja vagyok.
Értékek/mottó: Tisztességes vállalkozói környezet megteremtése, becsületes vállalkozások szoros kapcsolatépítése a kamarán keresztül.
Célok: A térség és a tagozat vállalkozásai együttműködésének fejlesztése, a vállalkozásokkal a digitális tér szélesebb körű megismertetése és azok szakmai és gazdasági hálózatának erősítése.
Díjak, elismerések: 2023-ban megkapta a cég a Kamara Által Ajánlott Vállalkozás minősítő védjegyét a 2024-es évre.


Sarkady-Nagy Balázs.jpg

Jelölt neve: Sarkady-Nagy Balázs
Cég: ENGINEERINSTRUMENTS Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Tanulmányaim végeztével megalapítottam vállalkozásomat, amellyel az alapítás óta kamarai önkéntes tag vagyok. Kezdetek óta aktív szerepet vállalok a szakképzésben és felső oktatásban. Jelenleg a GYVÁKK ügyvezető szerepét is betöltöm.

Kamarai munka, tagság: Cégem indítása (2015) óta aktív (önkéntes) tagja vagyok kamaránknak. Előző ciklusban etikai bizottsági tagként segítettem a kamara és a vállalkozások munkáját, Aktívan részt veszek a szakképzési terület fejlesztésében.
Értékek/mottó: Méltányosság, becsületesség és nyitottság.
Célok: Kamarai közösség segítése etikai kérdésekben és a szakképzési terület fejlesztésének támogatása.
Díjak, elismerések: Az ENGINEERINSTRUMENTS Kft.: 2022 Az év duális képzőhelye, Kamara által ajánlott vállalkozás vagyunk. VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Tanulmányi Vásár - Szakmai díj Innovációs Ikarosz Oklevél Kamaránk Szakképzési díja.


soóky andrea_004s.jpg

Jelölt neve: Soóky Andrea
Cég: S.K. Grafológiai és írásszakértői Oktatási Központ - tanácsadó iroda
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Soóky Andrea vagyok, tréner, szaktanácsadó, HR és mentálhigiénés szakgrafológus, írásszakértő, 10 szakkönyvet írtam és rengeteg kutatást végeztem. Mind a versenyszférában, mind a segítő szakmában aktívan jelen vagyok.

Kamarai munka, tagság: Több mint 30 éve vagyok tagja a kamarának, egyéni vállalkozóként és cégként is. Rengeteg előadást és tréninget tartottam. A prenvenciós konferencia és Segítő szakemberek klubja megálmodója és vezetője vagyok.
Értékek/mottó: 'A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, az, hogy nem teszünk semmit, csak azért, mert azt hisszük, hogy keveset tehetünk'.
Célok: Szélesebb körben szeretném tovább erősíteni azt a szakmai segítő vonalat, ahol a cégvezetőknek, tulajdonosoknak nyújtunk gyakorlati segítséget, 'Mentális oxigén maszkot' ahhoz, hogy stabilizálni tudják önmagukat és cégüket.
Díjak, elismerések: Kamarai munkáért díjak, jubileumi elismerések


Szabo Laszlo.jpg

Jelölt neve: Szabó László Attila
Cég: OTP Bank Nyrt.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Az OTP Bank Nyrt Vállalati ügyfélkapcsolati igazgatójaként együtt dolgozom a vármegye közép-nagyvállalati és önkormányzati ügyfeleivel. A kamarai közösség mellett tagja vagyok az Európai Borlovagrendnek és a Pannonhalmi Táj. Vállalkozói Egyesülésnek.

Kamarai munka, tagság: A kamara munkájában 12 éve veszek részt aktívan, ebből 2 cikluson keresztül a megyei elnökségben. Kiemelt feladatnak tekintem a tagmegtartást-tagbővítést. Házigazdája vagyok az Új Belépők Fórumának. Keresztszülőként segítettem az 5. Plato csoportot.
Értékek/mottó: A vállalkozások együttműködése, összefogása elengedhetetlen a sikeres működéshez. Ennek a legjobb platformja a kamarai mozgalom.
Célok: Azon fogok dolgozni, hogy önkéntes tagjaink száma növekedjen! Segítsük, támogassuk a szolgáltatási szektor vállalkozásait, válaszokat adjunk a kor kihívásaira szorosan együttműködve a térségekkel és a többi tagozattal.
Díjak, elismerések: Kamarai Munkáért Emlékplakett 2013.


Szarvas Krisztina.jpeg

Jelölt neve: Szarvas Krisztina
Cég: Precíz Mérleg Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Precíz Mérleg Kft ügyvezetője voltam 25 évig (1998-2023), jelenleg tulajdonos vagyok és szakmai tanácsadóként segítem a vállalkozást.

Kamarai munka, tagság: A Precíz Mérleg Kft 25 éve tagja a Kamarának, ahol az alábbi területeken vállaltam tisztséget: Szakképzési Bizottsági tag, Ellenőrző Bizottsági tag/elnök, Szolgáltatási Tagozati alelnök, Plató csoportok mentora, Szakmai Műhelymunka segítője. 
Értékek/mottó: Hiszem, hogy a közösség ereje segíti a vállalkozásokat, az egymástól való tanulás, tapasztalatcsere és információáramlás lehetőséget ad az üzleti sikerekhez, korrekt együttműködéshez.
Célok: Szolgáltatási tagozat elnökségi munkában továbbra is aktív részvétel.
Díjak, elismerések: Kiváló kamarai munkáért érdemérem, tagozati elismerések, Kamara által ajánlott vállalkozás.


Tallós Balázs.jpgJelölt neve: Tallós Balázs
Cég: Tallos Consulting Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

1992. óta vagyok egyéni, illetve társas vállalkozó. Korábban elsősorban a kereskedelem területén dolgoztam, de az elmúlt kb. 10-12 évben üzletfejlesztési tanácsadással, illetve magyar vállalatok nemzetközi képviseletével foglalkozom.

Kamarai munka, tagság: A Tallos Consulting 6-7 éve önkéntes kamarai tag.  A gazdaságfejlesztési munkacsoportok közül a networking-vel foglakozó csapatot vezettem.
Értékek/mottó: Csapatmunka, együttműködés az önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel, társ vállalkozói szervezetekkel, nemzetközi kapcsolatépítés regionális szinten.
Célok: Nemzetközi munkacsoport létrehozása és megerősítése, szoros együttműködésben az országos kamara hasonló szervezetével.
Díjak, elismerések: elnöki elismerő oklevél.


Varga Tamás.jpgJelölt neve: Varga Tamás
Cég: Consult-Union Győr Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

2006-óta a cég alkalmazottja, 14 éve ügyvezetője és tulajdonosa. Az elektronikus alapú számvitel- és ügyvitel szervezés, mint fő cél megvalósítója, komplex szolgáltatás mind a bérszámfejtés, az adótanácsadás, valamint a banki ügyintézés területén.

Kamarai munka, tagság: Önkéntes kamarai tag a cégcsoport összes tagjával több, mint 15 éve.
Értékek/mottó: A gazdasági tevékenységek törvényes gazdagodásához és fejlődéséhez biztosított szakértelem.
Célok: Kamarai aktivitás, CSR Klub-ban való részvétel, valamint a fiatal és feltörekvő ügyvezetők segítése.

 


Térség: Fertő-Rábaköz


Térség: Mosonmagyaróvár

Tóth Gábor2.jpg

Jelölt neve: Tóth Gábor
Cég:
Profit - Praxis Kft.
Tagozat:
Szolgáltatási Tagozat
Térség:
Mosonmagyaróvár

Vállalkozni 1989-ben kezdtem és 1993-ban alapítottam az első cégemet, azóta töretlen a hűségem az ügyfelek felé. Ennek az eredménye, hogy a mai napig is működik a cégem. 2013-ban lett a 'Könyvelői Nívó Díj ' szakmai elismerése a miénk.

Kamarai munka, tagság: Bekerültem egy teambe, ahol elfogadnak és számítanak rám, ez 2015-ben történt. Megyei tagozati elnökségben és a móvári térségben az elnökségben dolgozom, valamint közben országos küldött is lettem. Jelenleg a KKV klubot is működtetem tagtársaimmal.
Értékek/mottó: A kétirányú kommunikáció a képviselt érték számomra.
Célok: Fiatalítás, tagtoborzás, közös érdekek megkeresése és ezek képviselete.


Pótküldöttek


Tagozat: Ipari


Térség: Győr

Jelölt neve: Csermely Ildikó
Cég: EU-PRO EHS Consulting Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

A munkám nem csak szakma, hanem hivatás is: teljeskörű környezetvédelmi szakértőként segítem a hozzánk forduló cégeket. A környezetvédelmi szaktudásomat jogi tanulmányokkal is kiegészítettem.

Kamarai munka, tagság: 2023. január óta vagyok tagja a kamarának. Számos előadást tartottam a kamara felkérésére az új kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerrel (EPR-termékdíj-DRS-hulladék) kapcsolatosan, hogy a cégek biztonsággal teljesítsék kötelezettségeiket.
Értékek/mottó: Cégünk kiemelten fontos alapelve a megkérdőjelezhetetlen szakmaiság. Nyílt, őszinte kommunikációval arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeire a lehető leggyorsabban megtaláljuk az optimális szakmai megoldást, magas színvonalú szolgáltatással.
Célok: Továbbra is szeretném támogatni a cégeket és segítséget szeretnék nyújtani szaktudásommal az EPR rendszerben való megfeleléshez. Tudásomat szeretném megosztani a cégekkel, a jogi környezet alakításában is támogatnám a kamarát.
Díjak, elismerések: Mérnök Kamarai szakértő, TDK 3. helyezés, Országos TDK részvétel.
Egyéb információk: A szaktudás, a minőség, a nyílt őszinte kommunikáció és magasszintű kiszolgálás számomra kulcsfontosságú, mely értékeket szeretném képviselni a kamarában is. Konstruktív, előre mutató, mindenki számára elfogadható megoldásokra törekszem. 


110756_DSC_1400_Jóföldi_Gábor.jpg

Jelölt neve: Jóföldi Gábor Jonatán
Cég: Goodland Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Fogalkozásom: építészmérnök, kivitelező. 2001 óta önálló, cégvezető. A lakásépítési szektorban tevékenykedek. Az elmúlt 23 évben hozzávetőlegesen 500 lakást építettünk, értékesítettünk Győrben. Ezt folytatjuk várhatóan a jövőben is.

Kamarai munka, tagság: 2020 óta vagyunk önkéntes tagjai a kamarának. Azóta részt veszünk a kamara munkájában. Az elmúlt években zajlott gazdaságfejlesztési munkacsoportokban, mint csoportvezető, a kamara székházának felújításában, mint műszaki tanácsadó tevékenykedtem.
Értékek/mottó: Hiszek a fejlődésben, a talpraállásban, innovációban. A térségünk vállalkozásai motorként működhetnek az egyéni jólétünk és boldogulásunk megteremtésében. Mindez csapatmunka, együttműködés nélkül nem lehetséges.
Célok: Építőipari vállalkozások kohéziója, tudástár létrehozása, tapasztalatmegosztás, stratégiák kialakítása, melyek megalapozhatájk az egyéni sikereket is. Egymás sikereinek, kudarcainak megismerésén keresztül fejlődhetünk, gyarapodhatunk.
Díjak, elismerések: Az én elismerésem az a közel 500 lakástulajdonos, aki megelégedéssel tekinti otthonának az általunk épített lakását. 


Térség: Fertő-Rábaköz

Borsodi Sándor.jpg

Jelölt neve: Borsodi Sándor
Cég: Borsodi - CNC Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

2002-óta vagyok vállalkozó. Fő tevékenységünk forgácsolás, alkatrészgyártás. Fémtől a fáig szinte mindenből készítünk egyedi és kisebb nagyobb sorozatszámú alkatrészeket. Mezőgazdasági, autóipari cégek mellett, bánya, versenyautó alkatrészek.

Kamarai munka, tagság: 2019. óta vagyok önkéntes kamarai tag.
Értékek/mottó: Megbízhatóság, hitelesség, minőség.
Célok: A vállalkozások, cégek közötti kapcsolatépítés. Információ áramlás segítése.
Díjak, elismerések: Kamara által ajánlott Vállakozás Bizalom Védjegye.


SzalaiBorbála.jpg

Jelölt neve: Szalay Borbála Barbara
Cég: Provertha Electronic Components Zrt.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

A Provertha-nál dolgoztam 13 évet (közgazdasági és külkereskedelmi végzettség), 20 évet ápolónőként (kardiológia, intenzív terápia), közgazdasádtant tanultam. 10 éve dolgozom a Provertha-nál és az elmúlt 4 évben már vezérigazgatói pozícióban irányítom a vállalatot.

Kamarai munka, tagság: A kamarának 30 éve tagja vagyok.
Értékek/mottó: Megbízható és lojális, embercentrikus vagyok, igazi állatbarát, beszélek németül, angolul, franciául és kicsit magyarul.
Célok: Célom a vállalkozások támogatása saját gyártású termékeik előállításában, a fejlesztésük ösztönzése, mely piaci pozíciójuk megerősítsét és kiterjesztését teszi lehetővé az import termékekkel szemben.


Térség: Mosonmagyaróvár

 

Blaschek Gergő_Wittmann.jpg

Jelölt neve: Blaschek Gergő
Cég: Wittmann Robottechnikai Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

A BME-n végeztem gépész- és környezetmérnökként. Pályafutásom során különböző nagyvállalatokban (MOL, GE, Güntner) töltöttem be mérnöki és vezetői pozíciókat. Jelenleg a Wittmann Robottechnika Kft. mosonmagyaróvári operációját vezetem.

Kamarai munka, tagság: Vállalatunk 2000 óta tagja a kamarának. Én 2021-ben csatlakoztam a cégcsoporthoz, a kamarával pedig 2023-ban kerültem kapcsolatba. Azóta veszek részt kamarai programokon és szeretném hosszabb távon ezt az együttműködést erősíteni.
Értékek/mottó: Szakmaiság, őszinteség, pozitív hozzáállás.
Célok: Most ismerkedem még a kamarai munkával. Elsődleges célom a kamara működésének részletesebb megismerése, véleménynyilvánítás és segítségnyújtás az aktuális témákban.


Stasztny_Péter.JPG

Jelölt neve: Stasztny Péter
Cég: Uni Smart Iskolszövetkezet
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

1981-ben kezdtem gépészmérnökként, majd gazdasági mérnöki másoddiplomát is szereztem, külföldi képzéseken vettem részt Lean szakmai ismeretek és termelés szervezés területén. 15 évet dolgoztam szerszámgyártás mérnöki támogatása területen és 23 évet autóipari első szintű beszállítónál. Dolgoztam a GYMSM KIK munkaszerveztében is 1996-'98 között.

Kamarai munka, tagság: Az Uni Smart Iskolaszövetkezet 3 éve tagja a kamarának.
Értékek/mottó: Olyan értéket adjunk és képviseljünk, amely hosszútávon fenntartható fejlődést eredményez, hogy személyes céljainkat és ezáltal saját víziónkat is megvalósítsuk.
Célok: Tudásmegosztás a kamarai tagokkal az aktuális gazdasági, technikai módszerekről, jó gyakorlatokról, hogy ezáltal fejlesszük egymást és a régiót.


Tagozat: Kereskedelmi


Térség: Győr

Albert_Tóth_Attila.png

Jelölt neve: Dr. Albert-Tóth Attila
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

2011-óta a főállású munka mellett (oktató, Széchenyi István Egyetem, Győr) szakértői, tanácsadói tevékenység a turizmus-vendéglátás területén.

Kamarai munka, tagság: 2011-óta tagja a Kamarának (önkéntes tagként), 2020. októbere óta a Kereskedelmi tagozat elnökségének tagja, a Turisztikai szakosztály alelnöke.
Értékek/mottó: Tanácsadás, szakértői munka, oktatás, tréningek (turizmus-vendéglátás).
Célok: A kis- és középvállalkozások képviselete elsősorban a turizmus-vendéglátás területéről. 


Jelölt neve: Hurtik Imréné
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Eredeti végzettségem agrármérnök.Üzemgazdászként dolgoztam,majd a szépségápolásban találtam meg a számomra elfogadható munkát,mint tanácsadó és kereskedő.

Kamarai munka, tagság: A kamarának cégként,Gyopár bt. 1991-töl,majd 2023-tól vagyok önkéntes tagja.A kereskedelmi tagozatban többször voltam küldött.
Értékek/mottó: A közösség összetartó és meghatározó ereje jó célokért.
Célok: A közösségért és új, jó célokért tenni.


Maar_Klaudia.JPG

Jelölt neve: Maár Klaudia
Cég: Mauroni Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

2019-ben alapítottuk párommal a saját logisztikai cégünket, melyben komplex szállítmányozási szolgáltatást nyújtunk világszerte, projektmenedzseri szemlélettel. Ügyfeleink főként az építőipar és gépgyártás szakterületén dolgoznak.

Kamarai munka, tagság: 2019 óta vagyunk tagja a kamarának és több mint 1 éve önkéntes kamarai tagok is vagyunk.
Értékek/mottó: Rugalmasság és alkalmazkodóképesség, együttműködési készség, integritás és etikus viselkedés.
Célok: A tagok érdekeit képviselve támogatnám a vállalkozások növekedését és szakmai fejlődését elősegítő kezdeményezéseket. 


Molnár_Imre.pngJelölt neve: Molnár Imre
Cég: Pannónia Könyvvizsgáló Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

1964-ben születtem, nős vagyok, 4 gyermek édesapja, győri születésű és a járásban lakom. Iskoláimat a Révai Miklós Gimnáziumban és a Corvinus Egyetemen végeztem el. Okleveles pénzügyi szakközgazdász, okleveles könyvvizsgáló adószakértő vagyok.

Kamarai munka, tagság: 1991 óta kamarai tag, két alkalommal voltam Elnökségi tag, Győri Térségi Elnök, utóbb. Tevékenységeim, a teljesség idénye nélkül: Ellenőrző Bizottsági tag, Védjegy program, Szakértői Testület tagja, Adóügyi Kerekasztal tagja.
Értékek/mottó: vállalkozásoknak szolgáltatások nyújtása, korrekt vállalkozói érdekképviselet, nyílt kommunikáció, szakmaiság, együttműködés.
Célok: Adóügyi Kerekasztal és Szakértői Testület fejlesztése, Kamarai Tantárgyban történő részvétel folytatása, mint előadó és mentor, ezen szolgáltatások fejlesztése.
Díjak, elismerések: Kiemelt Kamarai munkáért Ezüst Emlékérem, Tagozati díjak, Kamara AJÁNLOTT Vállalkozás Védjegy .


NagyKeglovichJúlia.jpg

Jelölt neve: Nagy-Keglovich Júlia
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

2003-ban szereztem diplomát idegenforgalmi és szállodai szakközgazdászként. Külföldi gyakorlat után Győrben helyezkedtem el a szállodaiparban és jelenleg a Gyirmót Sport&Wellness Hotelt vezetem.

Kamarai munka, tagság: 2020 óta vagyok önkéntes tagja a kamarának és a turisztikai szakmai osztály munkáját segítem.
Értékek/mottó: Minőségi munka, közösségépítés, megbízhatóság, társadalmi felelősségvállalás.
Célok: Győr és környéke turizmusának fejlesztése és egységes megjelenésének elősegítése a hosszútávú céljaim között szerepel.


Pintér_Szabolcs.JPG

Jelölt neve: Pintér Szabolcs
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

2011-ben szereztem diplomát, egy nagyvállalatnál helyezkedtem el, ahol többek között oktatással foglalkoztam. Munkámat és munkásságomat a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi.

Kamarai munka, tagság: 2022. március óta vagyok tagja a kamarának.
Értékek/mottó: Szakmai elhivatottsággal rendelkező, felelősségteljes, szakmai fejlődés, új területek megismerése, önálló.
„… Ha 100 évre tervezel, neveld és oktasd a gyermekeket” (Confucius).
Célok: A minőségi oktatás és képzés, a társadalmi kohézió támogatása.


Schmitzhofer_Károly.JPG

Jelölt neve: Schmitzhofer Károly
Cég: Szinteon Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Schmitzhofer Károlynak hívnak. Születésem óta Győrújbaráton lakom. Feleségemmel több mint 30 éve élünk együtt és van két nagyfiunk.

Kamarai munka, tagság: A Szinteon Kft. megalakulása óta tagja a kamarának. A kamarával először szorosabban a Patrónus Lions Klub miatt kerültem kapcsolatba, mivel a Plato csoportból indult el akkor Győr legfiatalabb Lions klubja.
Értékek/mottó: Tanulás, megújulás, fejlődés, alkalmazkodás, siker.
Célok: Ötleteimmel, kapcsolataimmal szélesíteni a kamarai tevékenységeket.


Wolf Amanda.jpg

Jelölt neve: Wolf Amanda
Cég: Simon Munkabiztonság Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Okleveles közgazdászként stratégiai és pénzügyi szaktanácsadóként segítem partnereim döntéseit közel 20 éve. Hiszek a folyamatos fejlődésben, jelenleg doktoranduszként a Széchenyi Egyetem Regionális Gazdaságtudományi Doktori Iskola hallgatója vagyok.

Kamarai munka, tagság: Önkéntes tagként 2016 óta aktív tagja vagyok a kamarának, több éve a Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagjaként is segítem a vállalkozások működését.
Értékek/mottó: Önzetlenség, hitelesség, etikus magatartás, példamutatás, együttműködés. Fókuszomat a megoldásra és nem a problémára helyezem. Fontosnak tartom a fenntarthatóságot és az innovációt.
Célok: Tagok közötti együttműködések, kapcsolatépítés támogatása. A kkv és mikrovállalati szektor érdekérvényesítésének elősegítése. Edukációs, fejlesztési és innovációs projektekben való aktív részvétel, fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása.
Egyéb információk: Megválasztásom esetén szeretném támogatni szaktudásommal a vállalkozásokat, aktivitásommal a Kereskedelmi tagozatot, és a Női Vállalkozói Klubot. 


Térség: Fertő-Rábaköz

Kozma_Csaba.jpg

Jelölt neve: Kozma Csaba
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

1995-től vagyok a csornai ZÖLDFA VENDÉGLŐ tulajdonosa, sokéves tapasztalattal rendelkezem a tanulók elméleti és gyakorlati oktatásában, valamint rendezvényszervezésben is.

Kamarai munka, tagság: 2002-től vagyok tagja a kamarának, 2020-tól küldött és a Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, a Fertő-Rábaköz térség elnökségi tagja.
Értékek/mottó: Küldött jelölt által képviselt értékek: Sokéves tapasztalat a vendéglátás minden területén: étterem, konyha, üzletvezetés. Tanulóképzés, oktatás az iskolai munkám során.
Célok: A térség munkájának aktív segítése, új tagok toborzása, folyamatos kapcsolattartás a térségben a szakosztály tagjaival. 


Térség: Mosonmagyaróvár

Fenes_Tamás.jpeg

Jelölt neve: Fenes Tamás
Cég: Family-Friss Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Baumgartner Autócentrum Kft., Budapest - flotta értékesítő, szalonvezető; Family Panzió és Apartmanházak, Lipót - szállodavezető; Family-Friss Kft. Mosonmagyaróvár - ügyvezető

Kamarai munka, tagság: A Family-Friss Kft. 3 éve önkéntes tagja a kamarának, továbbá duális képzőhelyként is a GYMSM KIK partnere.
Értékek/mottó: Kötelezettségvállalás és elhivatottság ügyfeleink, partnereink és munkatársaink iránt, magas színvonalú vevőkiszolgálás, vevőcentrikusság, személyes kapcsolatok fontossága, személyiségfejlesztés, oktatás, vállalati/szakmai képzések fontossága.
Célok: Elsődleges célom a saját szakmai, valamint tevékenységünk végzéséből származó tapasztalatok birtokában építőleg hozzájárulni a kamarai munkához.
Díjak, elismerések: Kamara Által Ajánlott Vállalkozás Védjegy.


Tagozat: Kézműipari


Térség: Győr

Jelölt neve: Dr. Eisingerné dr. Balassa Boglárka
Cég: A Pabulum Kft.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Vállalkozásunk 25 éve sikeresen működik, a kamarai munka több mint 10 éve a vállalkozásvezetés fókuszában van.

Kamarai munka, tagság: 2017.12.04. óta tagja a vállalkozás a kamarának.
Értékek/mottó: Szorgalom, kitartás, segítségnyújtás, innováció.
Célok: Kamarai tagok és aktivitások növelése.


Jelölt neve: Dr. Némethné Kráz Éva Irén
Cég: ANZSÉ Oktató és Szolgáltató Bt.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Tanulmányok, szakmai tapasztalat: 2014 - Kézápoló és műkörömépítő mester, GYMSM KIK; 2014 - Lábápoló mester, GYMSM KIK; - Fodrászmester – GYMSM KIK 

Kamarai munka, tagság: 2000 óta vagyok tagja a kamarának, ahol aktívan részt veszek a mesterképzésekben és vizsgáztatásokban, illetve a szakképzésben tanulókat foglalkoztatok. Tagja voltam a Női vállalkozók klubjának. Részt vettem családi napok, nyílt napok szervezésében.
Értékek/mottó: Minőségi munka, őszinteség, önzetlenség, együttműködési készség, közösségben gondolkodás, megbízhatóság, szervezőkészség.
Célok: A vállalkozók/vállalkozások szakmai fejlődésének biztosítása, szakmai kapcsolatrendszerük bővítése, a szakmai utánpótlás biztosítása.


Kovács_Zoltán_.jpg

Jelölt neve: Kovács Zoltán
Cég: Innovateam Hungária Kft.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

2007-ben szereztem gépészmérnöki diplomát (gyártási rendszerek szakirány) a győri Széchenyi István Egyetemen, majd egy tervező irodánál kezdtem el dolgozni, mint konstruktőr. 2009-ben alakítottuk meg vállalkozásunkat.

Kamarai munka, tagság: Cégünk alapítását követően egy időben önkéntes kamarai tagok is lettünk. Sokat köszönhetünk a kamarának, többek között első irodánk is a kamara épületében volt. Ez a kapcsolat azóta is tart a New Generation Club és a Fiatal vállalkozók kollégiumában.
Értékek/mottó: Hiszek az összefogásban, az egymásba vetett bizalomban a közös munka eredményességében, mely mindenki számára egy élhetőbb világot teremt.
Célok: Célom nem lehet más, mint a gazdasági szereplők közötti összefogás erősítése, az ebben rejlő lehetőségek feltárásának megjelenítése különböző kamarai platformokon keresztül.


Tóth Marietta Ildikó.jpg

Jelölt neve: Tóth Marietta Ildikó
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: kézműipari Tagozat
Térség: Győr

1990-ben kaptam iparengedélyt, azóta családommal dolgozom kékfestőként. Mindig is feladatomnak tekintettem a hagyományos kézműves vállalkozók segítését, összefogását, ennek elismeréseként 2007-ben Győr-M-S-Megye Ezüst emlékérmét vehettem át.

Kamarai munka, tagság: 25 éve vagyok kamarai tag, ahol a Hagyományok Háza Közreműködésével népművészeti zsűriket szervezek.
Értékek/mottó: Hagyományos kézműves vállalkozások segítése, kiállítások, rendezvények, mesterségbemutatók szervezése itthon és a határon túl is.
Célok: Képviselem a kézművesek érdekeit.
Díjak, elismerések: 2007. Győr Város Ezüst Emlékérme, 2013. Nyugat-Magyarországi Egyetem Öveges Kálmán díj, 2017.IPOSZ Aranyozott Emlékérem,Belváros Szolgálatáért díj, 25 éves Kamarai munkáért Ezüstérem,2022. Győr-M-S-Vármegyei Közgyűlés Dr. Kovács Pál díj.


110412_Stuksza Attila tablokep.jpg

Jelölt neve: Stuksza Attila Sándor
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

1989-ben magasépítő üzemmérnöki, 1992-ben építész tervezői, 2017-ben okleveles mérnöktanári diplomát szereztem. 1998-tól egyéni vállalkozó, 20 éve pedig a Győri SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakképző Iskola igazgatóhelyettese vagyok.

Kamarai munka, tagság: 2015 óta vagyok tagja a kamarának, ahol aktív résztvevője voltam a mesterképzéseknek és vizsgáztatásoknak. 2020 óta pedig az Építőipari Szakosztály vezetőjeként dolgozom a győri építőipari vállalkozók és vállalkozások érdekeiért.
Értékek/mottó: Minőségi munka, őszinteség, önzetlenség, együttműködési készség, közösségben gondolkodás, megbízhatóság, szervezőkészség.
Célok: Vállalkozások szakmai fejlődésének elősegítése, szakmai kapcsolatok bővítése, utánpótlás biztosítása, kétkezi munka megbecsültségének erősítése. Duális képzőhelyi partnerség bővítése saját munkavállalók kinevelésére. Digitális fejlődésben, közösségi médiában és marketingben rejlő lehetőségek feltárása. 


Virág_István.jpg

Jelölt neve: Virág István
Cég: Kontian Kft.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Győrben a PÁGISZ-ban Villamosenergia-ipari technikus képesítésem után villamosmérnöki diplomát szereztem a Széchenyi István Egyetemen. Dolgoztam szervizesként, komponens mérnökként, kivitelezőként, üzemeltetőként, most felelős műszaki vezetőként és műszaki ellenőrként.

Kamarai munka, tagság: 2016-ban léptem be az önkétes kamarai tagok közé, ahol aktív szerepet vállaltam több szakmai oktatási anyag és vizsgakövetelmény kidolgozásában.
Értékek/mottó: Az életben egy dolog állandó: a folyamatos változás; ezért olyan alapokra van szükségünk, amit a változás nem erodál, hanem erősíti azt. A szakma az, ami megadja azt a biztos alapot, mely ledönthetetlenné tesz minket.
Célok: Utat mutatni a villanyszerelőknek, hogyan tudják az általuk megszerzett szakmai tapasztalatot átadni a fiatalabb generációnak. Segíteni őket, hogy a rájuk bízott tanulók tudása oly mértékben fejlődjön, ami biztos alapot ad a következő mester-generációnak.


Térség: Fertő-Rábaköz

Horváth_Ágnes.jpg

Jelölt neve: Horváth Ágnes
Cég: Horváth Tanoda Kft.
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

Végzettségeim: Gépészmérnöki, Gépészeti Mérnök-tanárként, Gazdasági-munkajogon szereztem meg diplomáimat. Közel 15 éve dolgozom a Horváth Tanoda Oktató Kft-ben oktatóként és szakmai vezetőként.

Kamarai munka, tagság: 2016-tól gépészeti területen vizsgáztatás,majd képzőhely ellenőrzéssel és a duális képzőhelyek erősítése. Cégünk kamarai Védjegy-pályázása és az Elit Klub aktív résztvevője.
Értékek/mottó: Számomra az első és legfontosabb a munka és a magánélet egyensúlya. Értékeim: hit a fejlődésben, bizalom az emberekben, a tisztelet, az információ a számomra fontosabb témákban, a prioritás, titoktartás és a szabad akarat.
Célok: Az autóiskolák szakmai fejlődésének elősegítése, kapcsolatteremtésük bővítése, szakmai utánpótlás biztosítása. 


Jelölt neve: Szabó Angelika
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Fertő-Rábaköz

2003 óta vagyok vállalkozó, 2010-ben sikeres mestervizsgát tettem a kamara által szervezett felkészítés során. Ezután elkezdtem tanulókat oktatni, közülük néhányan a mai napig a szakmájukban dolgoznak, amire nagyon büszke vagyok.

Kamarai munka, tagság: 2005 óta vagyok önkéntes tagja a kamarának, majd lettem a Kézműipari Tagozat küldötte a Rábaközi Térségben. Szakmunkás, illetve mestervizsgáztatásban illetve felkészítésben is volt lehetőségem ezidő alatt részt vennem.
Értékek/mottó: Fontos számomra a kapcsolatépítés, a szakmámból kifolyólag az innovatív technikák ismerete, a jó kommunikáció.
Célok: Szeretnék még több lehetőséget nyújtani a kamara által a fejlődni, tanulni vágyó kollégák részére.


Térség: Mosonmagyaróvár


Tagozat: Szolgáltatási


Térség: Győr

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png