Vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérése

Online kérdőív méri fel a vállalati pandémiás jógyakorlatokat. Tötse ki Ön is, hogy egy esetleges 4. hullámban megakadályozhassuk a járvány terjedését.

A COVID-19 járvány lehetséges további hullámainak megelőzése, illetve (bekövetkezésük esetén azok) hatékony kezelése érdekében stratégiai fontosságú, hogy a hazai vállalatok megismerjék és implementálják azokat a vállalati pandémiás jógyakorlatokat, amelyek a járvány korábbi hullámaiban eredményesnek bizonyultak a járvány terjedésének megakadályozásában. Ez hozzájárulhat ugyanis ahhoz, hogy egy esetleges negyedik hullám esetén, minél kevesebb korlátozó intézkedés bevezetése váljon indokolttá.

E cél elérése érdekében, az Innovációs és Technológiai Minisztériumban előkészítettek egy, a vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérésére irányuló online kérdőívet. A kérdőív célja, hogy összegyűjtsék, majd – a 2020 nyarán publikált Vállalati Fehérkönyv kiegészítéseként – strukturált, informatív formában megosszák a hazai vállalatokkal a pandémia 3. hulláma által okozott károk mérséklését célzó vállalati jógyakorlatokat.

A kérdőív a következő linken keresztül érhető el: http://evasys.sote.hu/evasys/online.php (jelszó: COVID19)
A kitöltés mintegy 30-40 percet vesz igénybe vállalkozásonként.

Köszönjük, ha válaszaival segíti a jógyakorlatok összegyűjtését!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png