Vállalkozás Magyarországon címmel készült kézikönyv a CORD projekt keretében - Olvasson bele!

Vállalkozásindítás, vállalkozást érintő legfontosabb jogszabályok, finanszírozási források, adórendszer, szellemi tulajdon védelme, közbeszerzés.

vállalkozás Magyarországon

"Saját üzleti ötlete van, amit meg akar valósítani? Vagy egy kiváló terméke, amivel ki akar lépni a piacra? Az alkalmazotti státusz helyett kipróbálná, milyen saját lábra állni?

Bármelyik fenti esetben érdemes foglalkoznia a saját vállalkozás indításának gondolatával. De könnyű vagy nehéz ma vállalkozóvá válni? Könnyű vagy nehéz mindebbe Magyarországon belekezdeni? Az is előfordulhat, hogy már régóta működik saját cége, rendelkezik vállalkozói tapasztalattal és sikeres üzleti tevékenységet folytat, így Önt jelenleg épp a külpiacra lépés ötlete foglalkoztatja vagy üzleti lehetőségeket keres Magyarországon.

Ez esetben, akár az áruk vagy szolgáltatások kereskedelme, akár tőkebefektetés szempontjából merülhetnek fel kérdései Magyarország, mint ideálisnak vélt célország kapcsán" - olvashatjuk a kézikönyv bevezetőjében, amely az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló CORD projekt (CORD - SKHU/1601/4.1/104) során készült.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png