Vállalkozások számára elérhető aktuális pályázatok - 01.21.


Tekintse meg pályázati összefoglalónkat!

HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA

Kódszám: GINOP 1.2.9-20
Keretösszeg: 5 milliárd Ft
Célcsoport: mikro- és kisvállalkozás
Területileg célzott pályázat a szabad vállalkozási zónákban, valamint a kedvezményezett és felzárkózó településeken működő vállalkozások számára. A vissza nem térítendő támogatás összege célterülettől függően 2–10, illetve 2-60 millió forint között alakulhat. A támogatás intenzitása a Felhívás 1. számú mellékletében felsorolt településeken az összes elszámolható költség 70 százaléka, a 2. számú mellékletében felsorolt településeken 100 százaléka lehet. A támogatás fordítható új eszközök, gépek beszerzésére, ingatlanfejlesztésre, munkabérre, képzésre, IT fejlesztésre és részben a projektelőkészítés költségére.
Honlap: www.ifka.hu

DIVAT- ÉS DESIGNIPARI TÁMOGATÁS
Kódszám: GINOP 1.2.14-20
Keretösszeg: 12 milliárd Ft
Célcsoport: mikro-, kis- és középvállalkozás
Iparág szerint célzott pályázat, a divat- és designipar szereplői számára. A feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege 5–150 millió forint, 70 százalékos támogatási intenzitással, 100 százalék előleggel. A támogatás fordítható például új eszközök, gépek beszerzésére, gyártási licensz és know-how beszerzésre, ingatlanfejlesztésre, IT-fejlesztésre, bérköltség-támogatásra, piacra jutáshoz kapcsolódó marketing tevékenységekre és tanácsadásra, külpiaci megjelenésre, szakmai vásárokon, kiállításokon való részvételre, iparjogvédelmi tanácsadásra.
Előminősítés: 2020. december 15. – 2021. január 31.
Honlap: www.divatdesignpalyazat.ifka.hu

EGYSZER HASZNÁLATOS MŰANYAGOK KIVEZETÉSÉNEK TÁMOGATÁSA
Kódszám: GINOP 1.2.13-20
Keretösszeg: 7 milliárd Ft
Célcsoport: mikro-, kis- és középvállalkozás
Iparág szerint célzott pályázat az egyszerhasználatos műanyagtermékek helyettesítésével érintett szereplők számára. A pályázatra legalább 3 fős, 1 lezárt üzleti évvel rendelkező vállalkozások jelentkezhetnek, amelyeknek 2019. évi árbevétele meghaladja a 30 millió forintot. A feltételesen visszatérítendő támogatás összege 20–400 millió forint, 35–50 százalék közötti támogatásintenzitással, 100 százalék előleggel. Fordítható például új eszközök, gépek, gyártási licenc és know-how beszerzésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, tanúsítványok megszerzésére és részben a projektelőkészítésre.
Előminősítés: 2020. november 30. – 2021. február 1.
Honlap: https://znb.ifka.hu/

ÉLELMISZERIPAI TÁMOGATÁSI PROGRAM
Kódszám: GINOP 1.2.12-20
Keretösszeg: 5,149 milliárd Ft
Célcsoport: középvállalkozás
Iparág szerint célzott pályázat, élelmiszeripari feldolgozó tevékenységet végző középvállalatok számára. A 90 százalékban feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege 30–500 millió forint, 35-70 százalék támogatás intenzitással, 100 százalék előleggel. Fordítható például új eszközök, gépek beszerzésére, gyártási licensz és know-how beszerzésre, ingatlanfejlesztésre, tanácsadási szolgáltatások, képzés igénybevételére, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására.
Honlap: https://www.palyazat.gov.hu/

ÉLELMISZERIPARI BESZÁLLÍTÓ-FEJLESZTÉSI PROGRAM
Kódszám: ÉLIP-BFP
Keretösszeg: 35 milliárd forint
Célcsoport: mikro-, kis-, közép- és nagyvállalat
A program fő célja, hogy a hazai élelmiszeripari beszállító vállalkozások növeljék piaci részesedésüket, árbevételüket és hozzáadott értéküket. A beszállítók csoportosan igényelhetnek támogatást az adott koordinátor szervezettel közösen (kiskereskedelmi lánccal, HORECA szereplővel vagy közét¬keztetővel), együttműködési megállapodásban rögzítve a fejlesztési célokat és az együttműködés részleteit. A támogatás összege mikro- és kisvállalkozások esetében 50-500 millió Ft, közép- és nagyvállalatok esetében 50-2000 millió Ft, 35-50 százalékos támogatási intenzitással. A program rugalmas kereteket biztosít akár sokféle fejlesztést tartalmazó beruházások összeállítására, például új gépek, immateriális javak beszerzése, K+F, képzés és tanácsadás.
Felhívás megjelenése: 2020. december 15.
Regisztráció: 2020. február 28-ig
Honlap: https://elip.ifka.hu/

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png