Vállalkozói Konferencia az összefogás eredményeként

Példaértékű összefogás eredményeként jött létre a I. Fertő-Rábaközi Vállalkozói Konferencia.

 

Fotók: Németh Ferenc

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térségének és a K&H Bank Zrt. együttműködésének köszönhetően létrejött konferencián értékes és hasznos információkkal gazdagodhattak a résztvevő vállalkozások és intézmények képviselői. A február 16-i rendezvényen több mint 40 fő vett részt.
A térségi kamara számos programmal és rendezvénnyel várja a vállalkozásokat, legyen szó pályaorientációrol, szakmai fórumokról vagy éppen üzleti találkozókról, emelte ki nyitóbeszédében Erdős Vilmos, a térség irodavezetője.

Csapó Péter
, a térség elnöke köszöntőjében, az egy éve alakult térségi üzleti közösségére, a Nyugati Kapu Klubra hívta fel a figyelmet. „Az elmúlt egy év során, számos értékteremtő beszélgetésen, több partnerlátogatáson és egyéb hasznos programon vehettek részt a közösség tagjai. A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje és hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A havi rendszerességű találkozók, különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatott működni."
Továbbá kiemelte, hogy a Széchenyi Kártya Max+ hitelprogram termékei, rugalmas ügyintézés mellett igényelhetők a kamara térségi irodáiban.

A K&H Bank Zrt. részéről Nagy László területi vezető köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy milyen fontos az összefogás és a vállalkozások támogatása, megbecsülése, melyre kiváló példa a mai konferencia. „A pénzintézet és a kamara közötti együttműködést, mai rendezvényünkkel indítottuk útjára. Az már biztos, hogy a közös munka folytatásra érdemes" - hangzott el a területi vezető részéről.

A folytatásban kiváló előadók, szakmáik elhívatott követői tartottak előadásokat.
Elsőként Rammacher Zoltán, a K&H Bank Zrt. KKV marketing és értékesítéstámogatás főosztályvezetője a Széchenyi Kártya Max+ hitelprogramról valamint a magasfokú digitalizációról és kényelmi megoldásokról tartott előadást. Mint a Cápák Között üzleti show műsor szakértője, hasznos üzleti tippekkel és tanácsokkal látta el a vállalkozások képviselőit.

Fekete Attila
előadása tovább emelte a rendezvény értékét. A fiREG.hu Kft. fejlesztési vezetőjeként az innováció fontosságára fókuszált és osztotta meg tapasztalatait. A Start IT up Győr oszlopos tagjaként pedig a program előnyeire hívta fel a figyelmet „A Start IT up egy olyan közösség, ahova érdemes tartozni. A résztvevők számára számos programot, képzést és inkubációt nyújtanak a találkozók. Változatos témák, és kiváló előadók segítik a vállalkozások fejlődését. A közös gondolkodás abban is segít, hogy milyen innováció módszereket alkalmazzanak a vállalkozások ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak." 

A rendezvény végén kötetlen beszélgetésekre volt lehetőségük a résztvevőknek.

Összeségében elmondható, hogy a konferencia elérte célját. Az értékes előadások és hasznos információk mind-mind a vállalkozások fejlődését szolgálja.


A folytatásban további értékes programok és rendezvények várják a vállalkozásokat, melyekről irodáinkban és online felületeinken tájékozódhatnak.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket.

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png