Vállalkozó leszek


Vállalkozó leszek


Vállalkozó leszek


Vállalkozó leszek

Vállalkozó leszek

Vállalkozó leszek

Kamarai szolgáltatások leendő vállalkozóknak

Vállalkozni szeretne, de nem tudja, hogyan induljon el? A jogi, pénzügyi, vállalkozási formát érintő, vagy akár piaci kérdésekben keresse munkatársainkat!

Információadás

A tudatos és felelős vállalkozáshoz hozzátartozik, hogy a vállalkozás indításával és működtetésével kapcsolatos szükséges ismeretanyag birtokában legyünk. A kamarában olyan szakmai rendezvényeket szervezünk, ahol előadások meghallgatására, üzleti konzultációkra is lehetőség nyílik.

Közösségépítés

Kitől tanulhatok, melyik cégvezetőt érdemes figyelnem? Mások hogyan csinálják? Ki fogja megvenni a terméket, szolgáltatást? Milyen piacokban érdemes gondolkodnom? – Megannyi kérdés és válaszlehetőség, amit a kamarai üzleti közösség kínál!
Belföldi és külföldi szakmai utakat, üzletember találkozókat szervezünk új piacok és üzleti lehetőségek feltárására, megismerésére. Az üzleti kapcsolatok építése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a vállalkozók személyes kapcsolatainak erősítésére, kapcsolati tőke bővítésére különböző, közösségépítést szolgáló rendezvényünkkel.

Érdekképviselet

Számos kérdés, javaslat érkezik a tagozatokhoz, szakmai klubokhoz vállalkozások működésére vonatkozóan, ezeket a témákat különböző országos szakmai kollégiumokban képviseljük.
További fórum az érdekképviseletre a kamara által működtetett Békéltető testület, valamint a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv.

Szolgáltatások

A kamarai szolgáltatások valamennyi vállalkozó számára elérhetőek, de bizonyos esetekben az önkéntes kamarai tagok elsőbbséget vagy kedvezményt élveznek.
A jogi, pályázati, pénzügyi tanácsadás mellett szellemi tulajdonvédelem, külpiacra lépés, innováció-menedzsment tanácsadás, technológia-transzfer tanácsadás színesítik a szolgáltatási kört.

Képzés és pályaorientáció

A kamara fontos feladata a mesterképzés, gyakorlati oktatói képzés szervezése és lebonyolítása, valamint a szakképzésben résztvevő tanulók és a gyakorlati képzőhelyek közötti tanulószerződések megkötése és nyomon követése annak érdekében, hogy a magas szintű gyakorlati képzés biztosított legyen


Kérdés esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz az ugyfelszolgalat##kukac##gymsmkik.hu vagy a kamara##kukac##gymsmkik.hu e-mail címeken, vagy keresse munkatársunkat a +36 96 520-250 telefonszámon! Térségi irodákban munkatársaink Mosonmagyaróváron, Csornán és Kapuváron is állnak rendelkezésére!

Vállalkozzon, és a kamara segít eligazodni a vállalkozásindítás útvesztőiben!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png