Vámközvetítő és Kereskedelmi Kft.

Vámközvetítõ és Kereskedelmi Kft.

A Vámközvetítő Kft. 1992. november 11-én alakult. A Kft. teljes körű, gyors és pontos szolgáltatásokkal áll megbízói rendelkezésére a vámügyintézés, a környezetvédelmi termékdíj ügyintézés, a jövedéki ügyintézés, valamint a szállítmányozás terén, illetve intézi az ezekhez a tevékenységekhez és a külkereskedelmi áruforgalomhoz kapcsolódó, valamennyi statisztikai adatszolgáltatást.

Feladatainkat úgy tudtuk ennyi időn keresztül magas színvonalon ellátni, hogy életünk része a folyamatos és magas színvonalú képzés és oktatás, a szabályokhoz és elvárásokhoz való nagyon gyors alkalmazkodás. Feladataink ellátásához valamennyi szükséges tevékenységi engedéllyel rendelkezünk, munkatársaink szerte az országban magasan kvalifikált, megbecsült szakemberek.

Cégünk eltelt 30 évét a folyamatos fejlesztés, a piaci körülményekhez történő rugalmas
alkalmazkodás, az újdonságok és újítások folyamatos követése jellemezte. Megbízóink igényeihez igazodva győri központunk mellett évek óta működtetjük Budapesten, az M0 autóút mellett, a BILK Logisztikai Központ területén lévő irodánkat, ahol szintén teljes körű vámszolgáltatást és szakértői tevékenységet végzünk. A vámhatóság jelenléte nélkül tudunk árukat és szállítmányokat érkeztetni és vámkezelni.

Társaságunk nagy gyakorlattal rendelkezik a vám és külkereskedelmi tevékenységet folytató cégek teljes körű és nemzetközi színvonalú kiszolgálásában. A gyors és minőségi ügyintézés érdekében partnereink telephelyére nagy gyakorlattal rendelkező, szakértő munkatársakat helyezünk ki, akik az általunk végzett feladatok koordinálását és megszervezését helyben végzik el. Megbízóink visszajelzései szerint ennek is köszönhető, hogy tevékenységünket mindig az elvárt legmagasabb színvonalon teljesítjük.

 

Vámközvetítõ és Kereskedelmi Kft.
Zsidi István
9024 Gyõr, Kert utca 7/D, fsz. 1
www.vamkozvetito.hu
3696412168

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png