Visszaélés-bejelentési rendszer

A kiépítés kötelező lesz minden 50 fő feletti alkalmazottat foglalkoztató cégnek és állami szférában működő szervezetnek.

A csatolt tájékoztatók a 2021 decemberében Magyarországon is életbelépő visszaélés-bejelentési rendszer alkalmazásával kapcsolatos EU-s jogszabályra kívánják felhívni a figyelmet, melynek kiépítése kötelező lesz minden 50 fő feletti alkalmazottat foglalkoztató cégre és állami szférában működő szervezetre egyaránt. A tájékoztatók leírják, mi is az a visszaélés-bejelentési rendszer, továbbá azt, hogy ezek alkalmazása milyen előnyöket, megtakarításokat eredményez az Ön vállalkozása számára, azon túl, hogy a szervezete átláthatóbbá válik, a környezet számára jelentősen javul annak piaci szereplők általi megítélése.

Visszaélés-bejelentés hírlevél letölthető ITT!

Dr. Bölcskei Krisztián jogász, adatvédelmi tanácsadó, Dr. Hajdu Krisztina ügyvéd és Dr. Jasku Zsolt PhD közgazdász, könyvvizsgáló közös írása letöltető ITT, melyben közérthető módon került megfogalmazásra, hogy mi a célja a rendszernek, kiknek kell alkalmazni, milyen területekre terjed ki és milyen előnyök származhatnak a rendszer használatának.

 Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png