Végh András – Az év sportolója 2019.

Végh András önkéntes kamarai tagunkat nemcsak nemzetközi eredményei alapján, de sportszervezői tevékenysége elismeréseként is az év sportolójának választottak triál szakágban, 2019-ben. Gratulálunk a fiatal vállalkozónak!

Végh András

A Magyar Kerékpáros Szövetség minden évben díjazza a különböző szakágakban kiválasztott sportolókat a teljesítményük és a sporttal kapcsolatos egyéb tevékenységük elismeréseként.

Végh András a Trial Show Hungary extrémsport-rendezvények alapítója, emellett évek óta kimagasló eredménnyel szerepel elit kategóriában, gyakorlatilag minden versenyen a dobogón áll és stabil pontszerző versenyző a külföldi eseményeken is.

Emellett 2018 óta versenyszervezőként is támogatja a kerékpársportot, Győrben rendszeresen a szezon legszínvonalasabb versenyeit rendezi, mindamellett, hogy a válogatott külföldi versenyeit, edzőtáborait 2018 óta szövetségi kapitányként is eredményesen szervezi.

A győri kerékpársportoló 2019-ben harmadik lett a prágai UCI C1 Kupán, az ausztriai Vöcklabruckban rendezett UCI Világkupán pedig a top 25 tagja volt, s az Elit Magyar Kupákon több első helyet is begyűjtött.

Végh András a kamara keretén belül társadalmi munkában a KKV klub tevékenységét is támogatja.

Olvassa el a vállalkozóról szóló, korábbi cikkünket a Kisalföldi Gazdaság tavaly júliusi számában! A cikkért kattintson ide!

Fotó: O. Jakócs Péter

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png