Versenyképes tudás – Jelentkezzen Ön is a NYITOK képzési programjaira!

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) a magyarországi innovatív felnőttképzés úttörőjeként egyedülálló tanulási lehetőséget biztosít a 16 és 64 év közötti magánszemélyek részére, mely a cégek fejlesztési idejéhez kapcsolódhat.Ingyenes képzéseik azonnal használható, versenyképes tudást adnak, 20 órás tanulási programjaik hatékony és célzott segítséget nyújtanak a munkavállalók, így a vállalkozások számára. Képzésszervezésük rugalmas, nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni igényekre a tanulási csomagok összeállítása, az időbeosztás és a helyszín tekintetében egyaránt.

Az ország 52 Nyitott Tanulási Központja mellett a Mobil Oktatási Rendszer segítségével képzéseiket az ország szinte bármely pontján megszervezik!

A hagyományos iskolarendszertől eltérő módszertannal és a 21. századi, innovatív technológiák felhasználásával történik az oktatás. Mindezt pedig azzal támogatják, hogy a munkavállalók képzése a munkáltató számára semmilyen adminisztrációval nem jár.


A tanulási programjaik célja az, hogy a munkavállalók kiváló munkaerővé váljanak. A náluk tanuló felnőttek saját munkájukban hatékonyabbak, önállóbbak és magabiztosabbak lesznek. Olyan értékes tudásra tesznek szert, amely segít alkalmazkodni a munkaerő-piaci kihívásokhoz, és amely képessé teszi őket az új ismereteket kívánó feladatok ellátására.

Ezáltal a cég teljesítménye nő, mialatt az együtt tanuló munkatársak kooperációs képessége is erősödik. Ráadásul a munkavállalók megtapasztalhatják munkáltatóik megbecsülését. A képzést elvégzők sikeresebbekké, precízebbekké és kreatívabbá válnak, miközben fejlődik innovatív gondolkodásmódjuk.

Bővebb információ a lenti plakátokon és a tájékoztató PDF letöltésével érhető el.Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png