Vill-Technik Energy Kft.

Vill-Technik Energy Kft.

A Vill-Technik Energy Kft. 2009 óta nyújtja villanyszerelési szolgáltatásait. Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer kiskereskedelmi áruházláncának, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt.-nek vagyunk a villamos karbantartói, több, mint 100 üzletre vonatkozó kizárólagos szerzõdés alapján. A karbantartás mellett cégünk végzi a biztonságtechnikai felülvizsgálatokat, elektronikus rendszerek kiépítését és projekt munkákat is.

Egyik fő tevékenységünké nőtte ki magát az áramfejlesztõk bérbeadása. Komplex szolgáltatásunkat ajánljuk, áramkimaradás áthidalására, tervezett áramszünet idejére vagy kulturális, zenei és egyéb rendezvények, építkezések ideiglenes áramellátására. Aggregátor bérlés szolgáltatásunk elõnye, hogy egyszerű a megrendelés folyamata, a megbízók valódi szükségleteinek megfelelõ áramfejlesztőt biztosítunk, gyors megoldást nyújtunk, folyamatos üzemeltetés lehetõségét kínáljuk.

Nyugat-Dunántúlon az egyik legnagyobb gépparkkal rendelkezünk, a legkisebb generátortól a nagy teljesítményig, 2023 júliustól már 1,1MVA-ig tudjuk kiszolgálni partnereinket. Ez a teljesítmény már az ipari szegmensben is megállja a helyét. Emellett magánszemélyek részére vállaljuk, villamos hálózat kiépítését, átalakítását, bővítését, napelem rendszer telepítését, teljes körű áramszolgáltatói ügyintézéssel. Dinamikusan fejlődő csapatunk tagjai között akkreditált szakemberek, szakvizsgával rendelkező kollégák találhatók, akik magas szintű szakmai felkészültséggel, gyakorlati tapasztalataikkal segítik cégünk közvetlen- és távlati céljainak, küldetésének elérését.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit mindenkor a lehetõ legmagasabb szakmai színvonalon, naprakész ismeretanyag birtokában szolgálhassuk ki, szoros munkakapcsolatban állunk a hazai piacon tevékenykedõ szakemberekkel, szakmai szervezetekkel. Központi irodánk kiváló háttér-infrastruktúrával rendelkezik, amely a színvonalas munkavégzés alapja. Évek óta nyereségesen gazdálkodunk, sikerünk kulcsa, hogy a megtermelt nyereséget a cég fejlesztéseire használjuk fel.

 

Vill-Technik Energy Kft. Vill-Technik Energy Kft.
Bányász-Huszár Petra
9062 Kisbajcs, Telek u. 2.
www.vill-technik.hu
36205404531

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png