Will Bitcoin survive the crisis? – Nemzetközi online esemény beszámoló

A téma a járványhelyzet kriptovalutákra és kriptotőzsdére gyakorolt hatása volt.

2020. április 22-én szerdán 17:30-kor „Will Bitcoin survive the crisis” angol nyelvű online esemény került megrendezésre a SMART-UP projekt keretein belül.

Facebook-esemény

A téma a járványhelyzet kriptovalutákra és kriptotőzsdére gyakorolt hatása volt. A nemzetközi meetup közvetítése során több mint 70 fős közönséget számolhattunk. (Facebook és Zoom közvetítés). A regisztrációs űrlapon 56 fő adta le a jelentkezését. Az esemény több mint 120 perces volt, ahol Indiából, az Egyesült Államokból és Magyarországról, összesen 4 vendég tartott előadást. A szakmailag nagy tudású előadók miatt számos országból voltak még nézők (például Ausztria, Németország, Kína, Oroszország, Szlovákia).
 
Előadók:
  • Csaba Csabai, CEO of Inlock.io
  • Guruprasad Venkatesha, Co-Founder & CEO of b-cube.ai
  • Mru Patel, Chairman and Founder of eWealthTech.com
  •  Jonathan G. Blanco, Founder and CEO of TF Labs
Az esemény során számos közönség által feltett kérdésre kaptunk érdekes választ. Úgy látjuk az online rendezvény remek lehetőség volt azoknak, akik fiatal vállalkozók és befektetni vagy tanulni szeretnének a kriptovilágról.
 
A rendezvény az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Program ATHU052 – SMART-UP projektjének keretében valósul meg. A projektet az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png