10. Kelet-Közép-Európai Beszerző-Beszállítói Fórum

A magyar és német vállalatok mellett a régió egyéb országaiból is érkeznek beszállítók az október 8-ai fórumra.

37_metallverarbeitung_A_603182152_830x480.jpg

 

Időpont: 2024. október 8. (kedd) 9:00–17:00
Helyszín: Continental Hotel Budapest (1074 Budapest, Dohány utca 42-44.)

A 10. közép-kelet-európai Beszerzői-Beszállítói Fórum neves beszerzési szakértők informatív előadásaival, széleskörű kapcsolatépítési lehetőségekkel és számos közép- és kelet-európai ország beszállítóival folytatott B2B megbeszélésekkel várja a gyártó vállalatokat, akik kooperáció iránt érdeklődnek. 

A kelet- közép-európai régió országainak beszállítói igen aktív kapcsolatot ápolnak németországi gyártó cégekkel, a potenciál azonban még nem teljesen kiaknázott, így mindig nagy érdeklődés kíséri az ilyen kooperációkra vonatkozó rendezvényeket. Ezúttal magyar és német vállalatok mellett a régió egyéb országaiból is érkeznek beszállítók. 
A  rendezvény célja, hogy a beszerzők betekintést nyújtsanak a vállalatok beszerzési stratégiáiba és igényeibe, hogy aztán a vevőkkel személyesen, egyéni B2B találkozókon vitassák meg a lehetséges együttműködést. A beszerzők és beszállítók az igények és a kínálati oldal előzetes vizsgálata után a rendezvényen már úgy találkozhatnak, hogy tevékenységük nem teljesen ismeretlen egymás számára. Ehhez a matchmaking plattformon való regisztráció és RFI kitöltése az első lépés, mely természetesen ingyenes minden jelentkező számára. 
Ezután a német vállalatok megvizsgálják a profilokat, összevetik aktuális beszerzési igényeikkel és a plattformon keresztül jelzik érdeklődésüket az adott beszállító vállalat felé. Ha mindketten érdemesnek találják, az október 8-i B2B megbeszélések keretén belül létrejön a személyes találkozó. A rendezvényen való részvétel a beszállítók számára 395 EUR. 

Kiemelt iparágak: 

  • alkatrészgyártás, fémfeldolgozás-, megmunkálás
  • gépgyártás
  • autóipar
  • elektronika
  • műanyag alkatrészgyártás 

A beszállítói részvétel feltételei:

  • Regisztráció a BME matchmaking plattformon: ingyenes
  • A fórumon és a B2B megbeszéléseken való részvétel: 395 € (2. személy 20% kedvezmény)

2024. október 1-je után érkező lemondás esetén az ár 50%-a fizetendő. Azok a résztvevők, akik előzetes lemondás nélkül nem vesznek részt a rendezvényen, kötelesek a teljes részvételi díjat megfizetni. (no show)

Regisztráció ITT »»»

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png