2022-es PÉNZÜGYI NAPOK – MAGYARORSZÁG

Érdeklik az EU-s finanszírozási programok? Regisztráljon a szeptember 28-ai, "2022-es PÉNZÜGYI NAPOK – MAGYARORSZÁG" eseményre és tájékozódjon első kézből! 

Időpont: 2022. szeptember 28. (szerda) 9:00-13:15
Helyszín: Online

Az esemény nyelve: angol és magyar 

2022-ES PÉNZÜGYI NAPOK – MAGYARORSZÁG címmel szerveznek online eseményt az Európai Bizottság képviseletei és szolgálatai az Európai Beruházási Bank Csoporttal és az Enterprise Europe Network hálózattal együttműködésben.
Az Európai Unió a 2021–2027-es programozási időszakban új finanszírozási programokat indított. Idetartozik az InvestEU, az Európai Innovációs Tanács és az Egységes piac program. Az esemény érdekes lehet azoknak a pénzügyi intézményeknek, nemzeti fejlesztési bankoknak, vállalkozásokat támogató struktúráknak és multiplikátoroknak, amelyek szívesen részt vennének a kezdeményezésekben, és szeretnének első kézből tájékozódni azokról. Az esemény során szakértők mutatják be az új pénzügyi és támogatási programokat.

REGISZTRÁLJON MOST, a rendelkezésre álló helyek száma korlátozott!
Az eseményre online kerül sor, és több, a finanszírozási programok különböző aspektusaival foglalkozó szekcióból áll. A résztvevők kapcsolatba léphetnek a témákban jártas előadókkal, és kérdéseket tehetnek fel nekik.

A program:

  • A témák bemutatása
  • Prezentációk: InvestEU, Európai Innovációs Tanács, Egységes piac program
  • Szekcióülések és „Kérdések és válaszok” értekezletek a szakértőkkel

A részletes program ITT található. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök