8 iskola 26 diákja számít a belvárosi angyalok segítségére

Elkezdődött a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány "Angyalok a Belvárosban" jótékonysági kampánya a belvárosi vállalkozók közreműködésével.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 2022-ben is meghirdette az Angyalok a Belvárosban elnevezésű jótékonysági kampányát.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított szervezet a kampány keretében adománygyűjtést szervez megyei középfokú oktatási intézmények alapítványainak, illetve bármilyen hasonló céllal létrejött kezdeményezésüknek. Hátrányos helyzetű, rászoruló, nehéz sorsú, akár alapvető szükségleteket is tartósan nélkülöző diákoknak szeretne idén is segíteni az alapítvány.

Az idei évben 8 iskola 26 diákja számít a belvárosi angyalok segítségére!

A kampány időszakában gyűjtő perselyeket helyeznek el a kampányhoz csatlakozó belvárosi üzletekben, amelyekbe a vásárlók bedobhatják adományaikat. Az üzlet, megköszönve a támogatást, a vásárlót egy kedves angyalka figurával ajándékozhatja meg.
A kampány 2022. november 23-tól 2022. december 31-ig tart.

Az adománygyűjtés sikerét idén többen is segítik

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány, a kamara Női Vállalkozói Klubjával közösen, ismét lehetőséget kapott arra, hogy az "Angyalok a Belvárosban" adománygyűjtő kampányhoz jótékony forintokat gyűjtsön az Adventi vásárban.
A Női Vállalkozó Klub az alábbi időpontokban várja az adományokat az Adventi vásárban:
2022. november 27. (vasárnap) 10:00-18:00
2022. december 10. (szombat) 10:00-18:00
Helyszín: Győr, Széchenyi tér, Jótékonysági faház

A gyűjtés sikeréhez diákok is hozzájárulhatnak: "Fiatalok a fiatalokért" felhívással pék – és cukrásztanulók együttműködését kérik, hogy az adományokért cserébe mézeskalácsból vagy egyéb tésztából készült karácsonyfadíszeket ajándékozhassanak az adományozóknak. A felhíváshoz két belvárosi cukrászda is csatlakozott.

2022. május 7-én, a belvárosban megrendezett Kult. Utca rendezvényen készült festményekkel három neves festőművész, Bárány TeréziaKoppány Attila és Csizmadia István is hozzájárul a rászoruló diákok megsegítéséhez. A Kult. Utcán készült műveket a művészek felajánlották a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány számára, s a szervezet most licitre bocsátja azokat. Az így befolyt pénzösszeg szintén a hátrányos helyzetű tanulókat támogatja majd az "Angyalok a Belvárosban" 2022. évi kampánya során.
A képekre a következő linkeken lehet licitálni:
https://www.licit.hu/arveres_Csizmadia_Istvan_-_Aranyalom_elado_licit_1062311877.html
https://www.licit.hu/arveres_Koppany_Attila_-_Impresszio_elado_licit_1062311876.html
https://www.licit.hu/arveres_Barany_Terezia_-_Darbuka_Trio_elado_licit_1062311875.html

 

A globális gazdasági válság következményei sajnos az alapítványt is érintik, de lehetőségeihez mérten szeretne a szervezet idén is minél több pályázót támogatni.
Köszönjük, ha Ön is támogatja a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány munkáját!


Kapcsolat és bővebb információ:
Czik Eszter – alapítványi titkár
Telefon: +36 20 430 9024
E-mail: bevasarloutcak##kukac##gymsmkik.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyoribevasarloutcakalapitvany
Weboldal: http://www.gyoribevasarloutcak.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök