800 millió forintos pályázati támogatás a vidéki cukrászdáknak

Július 2-től augusztus 1-ig pályázathatnak támogatásra a vidéki cukrászdák. A cél a vállalkozások fejlesztése. 

chef-decorated-fresh-cake-close-up-single-served-dessert.jpg

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című program második szakaszában korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre, valamint a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére igényelhetnek pályázatonként 1 millió forintos forrást a vidéki cukrászdák 2024. július 2-től augusztus 1-ig. A jelentkezést minimális adminisztráció mellett, az NTAK rendszeréből indíthatják a pályázók.

A pályázati felhívások elérhetőek a kisfaludyprogram.hu weboldalon. A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című programmal kapcsolatban az ügyfélszolgálat a +36 1 550-1855-ös telefonszámon hívható, e-mailben pedig elérhető a turisztika##kukac##1818.hu e-mail címen keresztül. 

A cukrászdákat követő további ütemekben a nyár folyamán a zenés-táncos szórakozóhelyek és az alkalmi vendéglátó üzletek, ősszel pedig a kávézók, a büfék, valamint az italüzletek és bárok adhatják majd be igényeiket.

 

Az igyutazunk.hu kapcsolódó cikkét ide kattintva olvashatja el. A turizmus.com cikke pedig ide kattintva érhető el.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png