A kisvállalati adó: kinek és miért lehet vonzó?

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Gottgeil Rita április 22-i kreditpontos előadásán áttekintjük a KIVA feltételeit, a választást követő és az adónem alkalmazása alatti feladatokat.

Időpont: 2021. április 22. (csütörtök) 14:00–15:30
Helyszín: Online

Az előadás rámutat arra is, hogy kinek érdemes a KIVA-t választani, illetve milyen nehézségekkel találkozhatunk például a tárgyi eszközök értékcsökkenésének elszámolása és az adóévi veszteség kezelése során.
Példákon keresztül mutatjuk be, hogy milyen feltételek fennállása esetén jelent jó megoldást az adó alkalmazása, és mikor nem szabad ilyen döntést hozni. Az adószámítás bemutatásával kitérünk az adóban rejlő esetleges megtakarítási lehetőségekre, illetve bemutatjuk, mikor kell megfelelő döntéseket hozni ehhez.

További információk:

A délutáni online előadásra előzetes jelentkezés szükséges, melyet április 21-e 10 óráig lehet megtenni. Az előadáson való részvételt korlátozott létszámban 300 fő részére tudjuk biztosítani, és e létszám beteltével a jelentkezés automatikusan lezárul.

Kreditpontok:

  • Mérlegképes könyvelők számára az előadás adózási téma 2 pont
  • Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 2 pont

Részvételi díj:

  • díjtalan az egyesületi tagdíjat megfizetett tagoknak
  • bruttó 4.000 Ft/fő külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak
  • A részvételi díjat előre kell megfizetni előadás napját megelőző nap 10 óráig szükséges. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre megküldeni.

Nem tag regisztráció a rendezvényre Itt.

A részvételi díjat előre kell megfizetni az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről utólag elektronikus számlát állítunk ki, és azt elektronikus úton küldjük meg.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és korábban még nem vett részt rendezvényünkön, akkor az alábbi regisztrációs jelentkezési lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre.

Előadó: Gottgeisl Rita, könyvvizsgáló

Az online előadóterembe – online.adokamara.hu  2 való belépéshez kérjük kísérje figyelemmel e-mail címét, a belépéshez szükséges információkat elektronikus levélben küldjük meg.
Az online videó közvetítés az előadásról kizárólag a meghirdetett napon és időtartam alatt elérhető szolgáltatás az egyesület saját online felületén.
Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) április 22-én 13-tól kezdődik és 14:05-kor lezárul.

Regisztrációs és jelentkezési lap új résztvevőknek: https://www.adokamara.hu/felhasznalo_regisztracio?url=https://www.adokamara.hu/rendezvenyek/jelentkezesilap/a-kisvallalati-ado-kinek-es-miert-lehet-vonzo-peldak-es-tanulsagok-562

További információ: https://www.adokamara.hu/rendezvenyek/jelentkezesilap/a-kisvallalati-ado-kinek-es-miert-lehet-vonzo-peldak-es-tanulsagok-562

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png