A régió kis- és középvállalkozásait támogatják

A tudástranszferre épülő kezdeményezés az Audi Hungaria és a kamara együttműködésében valósul meg, melyre KKV-k jelentkezését várják.

A tájékoztatón részt vett: Németh Kinga, az Audi Hungaria Igazgatóságának személyügyért és szervezetért felelős tagja, Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke és Nagy György, az Audi Hungaria üzemi tanácsának elnöke is.

„A kamara feladata, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsen a megyében, ahol a kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok is megtalálják a számukra fontos irányokat és lehetőségeket. Egy nagyvállalatnak ilyen plusz lehet, ha a tudásának és gyakorlatának átadásával segíti a kisebb cégeket, míg egy kisvállalkozásnak, de akár egy közepes méretű cégnek is kiváló tanulási lehetőség a nagyobbtól, hatékonyabban vagy szervezettebben működő vállalattól tanulni. A program fontos eleme, hogy a résztvevő KKV vezetők nemcsak hallgatják az Audi Hungaria előadásait, hanem kérdezz-felelek módon konzultálnak, megosztják egymással kérdéseiket és egyedi tapasztalataikat”, mondta Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A kiválasztott témakörökről, a program részletes elemiről  és a jelentkezés feltételeiről ITT tájékozódhatnak.
Addig is, amennyiben kérdése van, keresse munkatársunkat: kamara##kukac##gymskik.hu 

 
A sajtótájékoztatóról készült híradós összefoglalót a kamara YouTube csatornáján is megtekinthetik.
 
fotó: Krizsán Csaba és Marcali Gábor

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png