A Veritas Kft.-nél járt az Ipari Tagozat elnöksége

A partnerlátogatás során a kamarai delegáció betekintést nyert a Veritas Kft. tevékenységébe. A vállalat helyszínt is biztosított a tagozat elnökségi ülésének megtartásához.

Az Ipari Tagozat évindító elnökségi ülését a Veritas Dunakiliti Csatlakozástechnikai Kft.-nél tartotta Horváth Ferenc ügyvezető igazgató meghívására.
Az 1995-ben alapított vállalat a német Veritas AG autóipari beszállító magyar leányvállalata. A cégnél mintegy ezer különféle terméket gyártanak 10.000 m² termelőterületen. Főtevékenységük üzemanyag-, olaj- és levegővezetékek gyártása, gumivulkanizálás, elsősorban az európai autógyárak számára.
A cégvezető nagyon büszke a vállalat sikeres működésére, örömmel dolgozik munkatársaival a vállalat folyamatos fejlődésén. LEAN szakemberként vallja: Jó dolgokat csinálj és akkor meglesz az eredménye". Elmondása szerint a hosszútávú szerződések biztosítják a következő évek vevői rendeléseit, illetve több tucat újonnan elnyert projekt megvalósításán dolgoznak.
Az üzemlátogatáson a tagozat elnöksége és a küldöttek tapasztalhatták a gyártási folyamatok során alkalmazott LEAN módszert és azt, hogy a gépek és az eszközök mellett az ember, a munkatárs az egyik legfontosabb erőforrás.
A program elnökségi üléssel zárult, amelynek Horváth Ferenc ügyvezető biztosította a helyszínét az Ipari Tagozat elnöksége és küldöttei számára. A megbeszélés során az elnökség megtervezte a 2023-as évre vonatkozó munkatervet, fókuszálva elsődlegesen az első negyedév szakmai programjaira és a tagozati feladatok megvalósítására.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png