Angyalok a Belvárosban adománygyűjtési kampány indul!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

 Az adventi készülődés közben sem feledkezhetünk el azokról, akik számára az ünnep is súlyos nélkülözést, kényszerű lemondást tartogat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással fordul a megye középiskoláihoz.

Angyalok a belvárosban elnevezéssel kampányt indítunk, melynek célja, hogy megmutassuk, a belvárosi üzletek üzemeltetői élen járnak a társadalmi felelősségvállalásban is.


Az iskolák pályázatait a bevasarloutcak##kukac##gymskik.hu e-mail címre legkésőbb 2019. november 20. szerda 12.00 óráig várjuk.

A gyűjtéshez csatlakozó üzletek jelentkezését szintén a bevasarloutcak##kukac##gymskik.hu e-mail címen várjuk!

Kampányunkban adománygyűjtést szervezünk megyei középfokú oktatási intézmények alapítványainak, illetve bármilyen hasonló céllal létrejött kezdeményezésüknek, amellyel hátrányos helyzetű, rászoruló, nehéz sorsú, akár alapvető szükségleteket is tartósan nélkülöző diákjaiknak kívánnak segíteni.

A pályázatnak tartalmaznia kell, hogy milyen célra szeretnék felhasználni az elnyert összeget. Kérjük, hogy részletesen mutassák be terveiket, felvázolva a támogatni kívánt diákot, csoportot vagy projektet, mert az alapítvány kuratóriuma ez alapján fog pályázatot választani, amelyik elnyerheti a támogatást.


További információval Sarkadi-Tüske Mónika alapítványi titkár áll szíves rendelkezésükre a +36 20 424-1716 telefonszámon vagy a fenti e-mail címen.

Örömmel várjuk a pályázatokat!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png