Augusztusban indul a 8. Plato csoport

A kamara immár 8. alkalommal indítja el népszerű eseménysorozatát, a Plato programot.

Időpont: 2021. augusztus 13-14. (péntek-szombat)
Helyszín: Danubius Health Spa Resort Bük (9740 Bük, Európa út 1.)
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése a korábbi évek sikereire alapozva immár 8. alkalommal indít Plato csoportot a kamarában.

A Plato program kis és középvállalkozások tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet, biztosítja a csoportos tanulást, a tapasztalatcserét, a hálózati működést és az üzleti fejlődés eredményességét.

A győri Plato mozgalom több mint 14 éves múltra tekint vissza, melynek során különböző előadások és tréningek segítségével 7 csoportban tettük lehetővé a vállalkozók számára, hogy partnerkapcsolataik építésén kívül számos információt és tudásanyagot tudhassanak magukénak az általuk legfontosabbnak vélt témákban.

Várjuk jelentkezését a 8. Plato csoportba, melynek alakuló rendezvénye egy 2 napos csapatépítő tréning, 2021. augusztus 13-14-én, Bükön.

A tréning célja a résztvevők aktivizálása, az együttműködési készség megerősítése, a csapatban rejlő együttműködési lehetőségek feltárása. A programban résztvevők ezt követően havonta egy alkalommal találkoznak az általuk meghatározott időpontban.
A részvételt maximum 20 vállalkozásvezető, vagy tulajdonos részére biztosítjuk.

A PLATO programban való részvétel térítésmentes. A programra való jelentkezéssel a résztvevők vállalják, hogy az 1 éves programban aktívan részt vesznek.
A jelentkezés az online jelentkezési lap pontos kitöltésével együtt érvényes.
Jelentkezési határidő: 2021. július 30. (péntek) 12:00
A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk el!

Számítunk érdeklődésére és a Plato program iránti nyitottságára!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök