Branding Mentoring hírlevél

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A "Branding Mentoring – EU vállalkozások márkaépítésének támogatása mentorálási folyamattal" elnevezésű ERASMUS+ projekt 2018. novemberében indult és 2020. október végéig tart.

logó

A “Branding Mentoring” fő célja, hogy olyan innovatív szakmai támogatást dolgozzon ki vállalkozók, vállalkozások vezetői számára a márkaépítés területén, amely hozzájárulhat a cégek, vállalkozások értékesítési eredményeinek növekedéséhez, elősegíti új, akár külföldi piacokon történő térnyerést is.

A korábban kidolgozott "Márkaépítés, nyitott vállalkozói magatartás" komplex tréningprogramunkhoz szorosan kapcsolódva most egy szakmai mentorálási módszertan, mentor képzési tematika összeállítása a cél.

Az aktuális projekt eredmény – kutatási riport

A riport összegzi az irodalmi kutató munka és a terepmunka megállapításait, eredményeit az aktuális mentorálási gyakorlatokat, üzleti márkaépítés és trendek alakulását, valamint mentorálási jó gyakorlatokat mind a projektpartnerek országaiban, mind Európában.

A kutatási eredményeket összegző riport természetesen ajánlásokat is tartalmaz. A kutató munkát lezáró riport összeállításához felhasználásra kerültek az egyes nemzeti riportok és a terepmunka eredményeként megszületett 141 darab kérdőív és mélyinterjú feljegyzés is. Az összefoglaló riport elérhető a projekt honlapján.


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png