Buyers Mission & Open4Business 2024 Nemzetközi üzletember-találkozó

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Pollack Expo – Ipari vásárhoz kapcsolódóan német relációjú Buyers Missiont és Open4Business nemzetközi üzletember-találkozót szervez a pécsi kamara.

fb_linkedin_post_3-768x403.jpg

Időpont: 2024. április 17–18. (szerda-csütörtök)
Helyszín: Pécs 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara által rendezett Pollack Expo – Ipari vásár (egyetem, ipar és mérnöki tudományok találkozóhelye) alkalmából ahhoz szakmailag kapcsolódó, német relációjú Buyers Missiont és Open4Business nemzetközi üzletember-találkozót (B2B) szervez.

Főbb ágazatok: gépipar, fémmegmunkálás, elektronika, mérnöki tevékenységek, klaszter együttműködés.

Célcsoport:
Olyan vállalkozásokat várnak nemzetközi szinten – német fókusszal –, akik baranyai gyártói kapcsolatot építenének ki, oda termelést visznek, beszállítót, kooperációt keresnek, befektetnének.
Elsősorban a következő területekről várnak hazai és nemzetközi tárgyalópartnereket: gépipar, fémmegmunkálás, elektronika, mérnöki tevékenységek, klaszter együttműködés és ezeket támogató IT megoldások, valamint ezek termékeit és szolgáltatásait igénybe vevő vállalkozások.

Buyers Mission

 • Német vállalkozások körében a szervezők előzetes igényfelmérést végeznek arról, hogy az ottani gépipari, elektronikai vagy más szektorú cégek mit szeretnének Magyarországon / Dél-Dunántúlon gyártatni. 
  A német vállalkozások erre az online ADATLAP kitöltésével tudnak jelentkezni
 • A 2024. február 15-ig beérkező gyártási igények alapján előre összepárosítják a német és hazai cégeket. A lehetséges partnerekről értesítik a német cégeket február 26-ig. Az így összepárosított partnerek számára megszervezik a magyarországi céglátogatást és helyszíni tárgyalásokat 2024. április 17-re, Pécsett.
 • Azon német cégeknek, akik ily módon meghívást kapnak az eseményre, a szervező fedezi egy fő/cég részére a pécsi szállásköltségét április 16-17. között, valamint networking vacsorát április 17-én.
 • Az utazás szervezését a cégeknek maguknak kell megoldaniuk és finanszírozniuk, melyhez információs csomagot biztosítunk.
 • A Buyers Mission résztvevői díjmentesen regisztrálhatnak és további nemzetközi tárgyalásokat bonyolíthatnak a 2024. április 18-án szervezett Open4Business Nemzetközi üzletember-találkozón is. 

A programra a vállalkozások itt tudnak regisztrálni: OPEN4BUSINESS regisztráció
A regisztráció során angol nyelven szükséges megadni a vállalkozás profilját, a lehetséges együttműködési, tárgyalási témákat. A tárgyalások munkanyelve szintén angol, de a partner függvényében bármilyen más nyelv is lehetséges.
A regisztráció menetéről, a tárgyalások kezdeményezéséről gyakorlatorientált online ZOOM tájékoztatót tartanak a szervezők 2024 február 8-án, 14.00-15.00-kor.

Programtervezet:

1. nap: 2024. április 17. (szerda)

Buyers Mission – céglátogatások egész nap. 5-7 cégnél 1-1 csoport az előzetesen összepárosított gyártási igény és helyi kapacitás alapján.

 • Közben közös svédasztalos ebéd.
 • Networking vacsora a német és magyar tárgyalópartnerek részvételével, Pécs belvárosi helyszínén.

2. nap: 2024. április 18. (csütörtök)

Délelőtt: Open4Business nemzetközi üzletember-találkozó (B2B) a Pollack Expo helyszínén.

 • Közben közös svédasztalos ebéd – catering a helyszínen.
 • Délután a B2B tárgyalások folytatása, közben lehetőség lesz az Expo kiállítói standok meglátogatására és ottani közvetlen tárgyalásokra is.
 • Hazautazás egyénileg.

Regisztráció ITT »»» OPEN4BUSINESS regisztráció

További információ: 
Schmidt Enikő
PBKIK – Nemzetközi és Idegenforgalmi Projektiroda vezető
schmidt.eniko@pbkik.hu
international.ccipb##kukac##pbkik.hu
+36 20 361 2844
 https://pbkik.hu/2024/01/24/hirek/nemzetkozi-uzletember-talalkozo-pecsett-open4business-2024/

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png