Célpiaci tréning (India, Banglades, Pakisztán)

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kétnapos képzést szervez 2023. november 21-én és november 28-án „Célpiaci tréning (India, Banglades, Pakisztán)”  témában.

Képzés 1. alkalmának időpontja: 2023. november 21. (kedd) 8:50–16:30
Képzés 2. alkalmának időpontja: 2023. november 28. (kedd) 9:00–16:30
Helyszín: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza, földszinti Rendezvényterem (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.)

Delhi vagy Mumbai? Dakka vagy Iszlamabad? Többször járt az országban, angolul kiválóan tárgyal, de nem biztos benne, hogy a cége is biztonságosan tud ott növekedni? Eldöntötte, hogy belevág az exportba, de még bizonytalan abban, hogy mivel jár ez pontosan az adott országban?
A képzés célja, hogy felkészítse a hazai kis- és középvállalkozásokat a térség interkulturális, kommunikációs és tárgyalástechnikai, valamint gazdasági, geopolitikai sajátosságaira, amelyek ismeretében piacra lépésük esetén mérsékelhetik a régió adta kihívásokat.

Tematika:

  • Üzleti lehetőségek bemutatása külgazdasági attasék segítségével
  • Valós tapasztalattal rendelkező vállalkozások bemutatása
  • Régióval kapcsolatos kulturális ismeretek, sajátosságok megismerése

Miért érdemes részt venni a képzésen?

  • Diplomáciai kapcsolatokra tehet szert.
  • Megismerheti a régióba exportálni kívánó magyar vállalkozásokat.
  • Megismerheti a logisztikai útvonalakat.

Jelentkezési feltételek
A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött (Kedvezményes részvételi díj: 22.990 Ft). A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadják, korlátozott számban. A regisztrációs díj visszaigazolás után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatják a jelentkezőket. Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés, ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

Jelentkezés és bővebb információ »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png