Danában tartotta meg elnökségi ülését az Ipari Tagozat

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az Ipari Tagozat novemberi elnökségi ülését Bécsi Zoltán, a Gépipari Szakmai Osztály elnökének meghívására a Dana Hungary Kft. Off-Highway gyáregységében tartotta.

A látogatás során a kamarai delegáció betekintést nyert a nehézgépjárművek hajtó- és futóműveinek összeszerelésébe és a futómű-alkatrészek CNC megmunkálásának folyamatába.
 
Az egyik leginnovatívabb alkatrészgyártó vállalat óriásit fejlődött az elmúlt évtizedben. Két korábban létesített gyára, valamint értékesítési központja mellé a vállalat felépített egy Európa-szerte egyedülálló, csúcsmodern fogaskerékgyárat, amelyben 2019-ben kezdődött meg a sorozatgyártás. Alkalmazottainak száma meghaladja az ezer főt, ezzel a Dana a megye egyik legjelentősebb munkaadója.
 
Köszönjük a meghívást!
 

A fotón balról jobbra, fenti sor: Bécsi Zoltán/Dana Hungary Kft., Stasztny Péter/SMR Hungary Bt., Stinner Szabolcs/MELECS EWS, Varga Gábor/Dana Hungary Kft., Varga Szabolcs/Varga & Társa Kft., Miklósy Lajos/Ipartechnika Menedzser Kft. Alsó sor: Szekeres István/MIB Property Kft., Ferenczy Gábor/Ferenczi Fémipari Kft., Horváthné Borsodi Mónika/Borsodi Műhely Kft., Tóthné Szabó Beatrix/GYMSM KIK, Pénzes László/SFS Group Hungary Kft., Radek József/Palati Nyomda és Kiadó Kft.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png