EENergy – 10 000 EUR támogatás KKV-knak energiahatékonysági fejlesztésekre

A sikeres pályázathoz az EEN fenntarthatósági tanácsadók segítséget nyújtanak, keresse győri irodánk kollégáit!

EENergy-logo-JPG-4-scaled.jpg

Az EENergy projekt 2 év alatt 9 millió eurós költségkeretből nyújt támogatást, több mint 900 KKV-nak Európa-szerte, hogy olyan tevékenységeket, beszerzéseket ill. fejlesztéseket hajtsanak végre, melyek legalább 5 százalékkal csökkentik az összes energiaköltségüket.
Minden vállalkozás max. 10 000 EUR támogatásra pályázhat, 100 százalékos intenzitással. Az EENergy felhívásban az Enterprise Europe Network fenntarthatósági tanácsadók segítséget nyújtanak a pályázóknak egy előzetes energiahatékonysági igényfelméréssel, cselekvési terv közös kidolgozásával és további tanácsadással, támogatást nyújtva a teljes pályázati és megvalósítási folyamat során.

Támogatási összeg: max. 10 000 EUR
Támogatás intenzitása: 100%
Beadási határidő: 2024. május 15.

Pályázók köre:

  • Minden olyan KKV, aki az EU egységes piacán székhellyel rendelkezik és gazdasági tevékenységet folytat.
  • Rendelkezik min. 1 lezárt üzleti évvel (alapítás 2023.01.01. előtt)

Támogatott tevékenységek:

  • Befektetés – új szoftver, hardver, berendezés vagy egyéb technológiák beszerzése, ami hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez (pl.: napelem beépítése, energia menedzsment szoftver gyártási folyamatokhoz stb.)
  • Tanácsadás – energiahatékonysági fejlesztések, valamint energiaauditok végrehajtásával kapcsolatos tanácsadási és konzultációs szolgáltatások igénybevétele (pl.: műszaki konzultáció az energiahatékonyság javítását célzó területek azonosítása érdekében, energiaaudit lefolytatása stb.)
  • Képzés, oktatás– munkavállalók oktatása és továbbképzése energiahatékonysági témákban (pl.: munkavállalók minősített energetikai műszaki ellenőr képzése, jó gyakorlatok bemutatása, energiahatékony megoldások bevezetése és ismertetése a vállalkozáson belül, stb.)
  • Lehetőség van többféle tevékenységet megjelölni a pályázatban, de a támogatás összértéke nem haladhatja meg a 10 000 EUR-t.

A teljes pályázati folyamat angol nyelven zajlik.

A teljes pályázati felhívás elérhető az alábbi linken:
https://eenergy-project.eu/

Regisztráció és a pályázat benyújtása az alábbi linken:
https://eenergy.grantplatform.com/


További információért és tanácsadásért keresse az Enterprise Europe Network győri irodáját az een##kukac##gymsmkik.hu e-mail címen. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png