EIT Urban Mobility Innovációs Napok

Az IT Urban Mobility Innovációs Napokon az érdeklődők kapcsolatba léphetnek az EIT városi mobilitási partnereivel és innovátoraival Európa-szerte.

EITUrbanMobility

Az EIT Urban Mobility februárban az EIT Urban Mobility Innovációs Napok keretén belül több online eseményt is szervez, ahol lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők kapcsolatba lépjenek az EIT városi mobilitásával foglalkozó partnereivel és mobilitási innovátoraival Európa-szerte.  

Miért éri meg csatlakozni? 

  • Tájékozódhat a közelgő 2022-es pályázati felhívásról és az Akció- és Érdekcsoportok fejlesztéséről.  
  • Betekintést nyerhet az EIT városi mobilitási innovációs tevékenységei által kiemelt négy kihívás területére.  
  • Meghallgathatja a gondolatvezéreket a legfontosabb újításokról az egyes területeken, és elolvashatja a vállalati és szervezeti álláspontokat a legújabb innovációkról.  
  • Meghallgathatja a városi képviselőket az EIT városi mobilitással kapcsolatos jelenlegi kapcsolatukról és a mobilitási kihívásokról, amelyekkel foglalkozni kívánnak.  

Valamennyi online eseményre ingyenes a regisztráció. Regisztrálni ITT lehetséges! 

Online események: 

Aktív mobilitás
Időpont: február 23. (kedd) 13:30–15:30 

Fenntartható városi logisztika
Időpont: február 24. (szerda) 14:00–16:00 

Mobilitás és energia 
Időpont: február 25. (csütörtök) 14:00–16:00 

A február eseményeket követően március 11-én 9:00-12:00 között megrendezésre kerül az EIT Urban Mobility RIS HUB Hungary Matchmaking eseménye. Az eseményen a résztvevőknek lehetőségük nyílik bemutatni a virtuális szobákban az urban mobility projektjeiket, terveiket, illetve kapcsolatot építeni vállalati partnerekkel, startupokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel. Részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelezhetik:

Tóth Veronika  
Business Development Manager  
Mobile: +36 30 6070 288  
e-mail:  veronika.toth##kukac##startupcampus.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök