Elindult a megújult E-cég betekintő szolgáltatás

Az E-cég betekintő az MKIK közbenjárásának köszönhetően újra elérhető, naprakész adatok érhetők el a szolgáltatáson keresztül.

business-man-holding-tablet-hand.jpg

Az Elektronikus Ügyintézési Portál, az E-cég betekintő az Országos Bírósági Hivatal (OBH) és Igazságügyi Minisztérium (IM) közötti együttműködési megállapodásban rögzített fenntartási időszakának lejártát követően megszűnt.
A megszűnést követően a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara jelezte az IM számára az e-cégbetekintő fontosságát, és kérte, fontolják meg annak újraindítását. Az MKIK elnökének közbenjárására a napokban értesültünk arról, hogy az IM az E-cégbetekintő szolgáltatást megújítását követőn újraindítja. A fejlesztést követően naprakész adatok érhetők el az E-cég betekintő szolgáltatásán keresztül.

A megújult E-cégbetekintőt az Országos Bírósági Hivatal Ügyfél Irathozzáférési Rendszer (ÜIR) felületén találják az érdeklődök.
Az Ügyfél Irathozzáférési Rendszer E-CÉG BETEKINTÉS menüpontjában cégjegyzékszám alapján kereshet a nyilvános cégiratok között. A letöltött iratok megtekintéséhez e-szignó alkalmazás szükséges.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png