Elindult a VIII. Győr-Belvárosi Tablóverseny

A versenyen résztvevő osztályok tablóit a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a VIII. Győr-Belvárosi Tablóverseny Facebook oldalán teszi közzé szavazásra.

2024 banner- regisztráció.jpg

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással és lehetőséggel fordul a győri középiskolákhoz.
Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablókat készítenek. Ezek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és hamarosan megteszik következő lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár nyolcadik alkalommal szeretné még emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, ezért meghirdeti a VIII. Győr-Belvárosi Tablóverseny elnevezésű versenyét. A versenyen résztvevő osztályok tablóit a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a Győr-Belvárosi Tablóverseny Facebook oldalán teszi közzé szavazásra.

A verseny győztese a 2024. május 24. 12 óráig a legtöbb szavazatot (like-ot) begyűjtő osztály lesz. A főnyeremény egy bankett vacsora ételfogyasztása egy előre egyeztetett időpontban a Komédiás Étteremben. 

Örömmel várjuk a jelentkezéseket a bevasarloutcak##kukac##gymsmkik.hu e-mail címen!

 

Jelentkezési lap

Játékszabályzat

Bővebb információ:
Czik Eszter 
bevasarloutcak##kukac##gymsmkik.hu

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png