Már lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjra

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A vállalkozásfejlesztést támogató projekteket, kezdeményezéseket 2023. február 15.–2023. május 31. között lehet benyújtani.

Az Európai Bizottság által 2006-ban alapított díj a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programokat részesíti elismerésben. Célja az olyan kezdeményezések megismertetése az európai nyilvánossággal, amelyek megkönnyítik a vállalkozóvá válást, illetve a vállalkozások mindennapjait, és nemzetközi szinten is kiemelkedő példával szolgálhatnak.
Az elismerésért hat kategóriában indulhatnak a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó civil szervezetek, önkormányzatok, állami szervek és intézmények, olyan – legalább 15 hónapja működő - projektjükkel, mely kapcsolódik a vállalkozásfejlesztéshez. Az idei évben a díj egy új kategóriában is elnyerhető, a vállalkozások számára is nyitott.
A beérkezett pályázatok értékelése két fordulóban történik. A nemzeti szinten legjobbnak ítélt két pályázat továbbjut az európai megmérettetésre, ahol nemzetközi zsűri értékeli az egyes tagállamok által benevezett pályázatokat. Az Európai Zsűri Fődíját az a szervezet nyeri el, amelynek kezdeményezése Európa legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozásfejlesztési programjának bizonyul. A nagyszabású díjátadó eseményre idén Spanyolországban kerül sor.

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj pályázati anyagait a kkv##kukac##gfm.gov.hu címen keresztül lehetséges benyújtani.
A pályázatok benyújtási határideje: 2023. május 31.
A felhívás dokumentációja elérhető ITT »»»
További részletek »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök