Energetikai veszteségfeltáró auditor képzés a Széchenyi-egyetemen

2023. március 31-ig lehet jelentkezni a győri egyetem diplomát adó, egyedülálló képzésére. 

2023 tavaszán újból indul a diplomát adó Energetikai veszteségfeltáró auditor szakirányú továbbképzés a Széchenyi István Egyetemen.
A szak célja az energiaveszteség feltáráshoz (energetikai auditáláshoz) és a veszteségcsökkentésre irányuló műszaki, gazdasági és környezeti megvalósíthatósági elemzésekhez kapcsolódó feladatok ellátására irányuló szakismeretek átadása. A képzés elvégzése után a szakemberek önállóan, vagy más szakemberekkel csapatban dolgozva képesek lesznek az indokolatlan és szükségtelen energiafelhasználások azonosítására, a szakterületükön felmerülő diagnosztikai/veszteségelemzési vizsgálatok elvégzésére és korszerű, üzembiztos, energiahatékony és környezetkímélő megoldások kidolgozására. A képzés által átadott ismeretek lefedik az energetikai auditorok és szakreferensek szakmai vizsgájához szükséges ismereteket.
Az oktatás fókuszában az aktuális, első kézből származó gyakorlati ismeretek és a terepi bejárások állnak, amelyek segítségével a hallgatók elmélyíthetik tudásukat és szert tehetnek auditori és veszteségfeltárással kapcsolatos kompetenciákra. A képzés oktatói olyan elismert és tapasztalt szakemberek, akik évek óta tevékenykednek a gyakorlati életben, vállalatok képviselőiként, valamint az akadémiai élet elismert tagjaiként. A szak egyedülálló hazánkban, jelenleg nincs elérhető más hasonló felsőfokú képzés vagy szakirányú továbbképzés Magyarországon.

Információk a képzésről:
Képzési hely: Győr
Képzési idő: 2 félév
Képzés jellege: diplomát adó képzés, levelező munkarend
Célcsoport: energetikával, energiahatékonysággal foglalkozó vállalati szakemberek
Kontaktórák: péntek délutánonként, szombaton (egyes tárgyak esetében online módon)
Képzés költsége: 290.000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2023. március 31.

Bővebb információk: http://felveteli.sze.hu/energetikai-vesztesegfeltaro-auditor-szakiranyu-tovabbkepzes
Jelentkezés: https://felveteli.sze.hu/formdesigner/shownewform/formid/908  vagy Silniczki Andreánál a +3696-503-438-as telefonszámon, ill. az andrea##kukac##sze.hu e-mail címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök