Etikus Vállalkozói Fórum – Ökoszisztéma innováció workshop

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Gondolkodjunk közösen a fenntarthatósági probléma megoldásán! Ha kíváncsi a Teal szervezeti kultúra alkalmazására a gyakorlatban, akkor itt a helye!

etikus-vallalkozoi-forum_3.png

Időpont: 2024. április 24. (szerda) 10:00 - 13:00
Helyszín: Pannonhalma, Művelődési Ház (9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25, 9112)

Tudjuk, hogy egyedül senki sem képes megmenteni a világot, de mi hiszünk a közösség erejében. Ahhoz, hogy a különböző hátterekből érkező emberek hatékonyan dolgozzanak együtt, fontos az egyértelmű vállalati etikai érték- és normarendszer. A fenntartható és etikus üzleti magatartás nem csupán trend, hanem szükséglet, a hatásvezérelt innováció legjobb módja pedig a többszereplős együttműködések, koalíciók építése.
Az Etikus Vállalkozói Fórum célja, hogy összehozza az etikus vállalkozói forma iránt érdeklődő startupokat, mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozásokat, és egy friss, dinamikus mixet teremtsen.

Háromalkalmas eseménysorozatunk első előadására invitáljuk Önt! 

A workshop témája: Ökoszisztéma innováció – kollaboráció, kokreáció, koalíciók
Előadó: Csertán Ákos (Atlas, Rise!)

Az előadáson közösen fogunk gondolkodni egy aktuális, lokális vagy globális fenntarthatósági probléma megoldásán, és olyan új termékek, szolgáltatások kifejlesztésén, amelyek valóban hozzájárulnak a pozitív változáshoz. Ha Ön is osztozik azon az elhatározáson, hogy aktívan formáljuk a jövőnket, és ha kíváncsi a Teal szervezeti kultúra alkalmazására a gyakorlatban, akkor itt a helye!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés ITT »»»
Jelentkezési határidő: 2024. április 22. (hétfő)

További információ: 
Pethő Dorina
petho.dorina##kukac##gymsmkik.hu

"A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg."

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png