Etikus Vállalkozói Fórum – Szervezetek Evolúciója

Csatlakozzon hozzánk a három alkalomból álló Etikus Vállalkozói Fórum 2. előadásán!

EVF_web_2_post (1).png

 

Időpont: 2024. május 29. (szerda) 10:00
Helyszín: Pannonhalma, Kazinczy Ferenc Művelődési Ház (9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25, 9112)

Az Etikus Vállalkozói Fórum sorozatunk 2. alkalmán Emich Szabolcs szervezetfejlesztő, jövőképző mentor, fejlesztési katalizátor, agilis coach a Szervezetek Evolúciója című rendkívüli előadással várja a résztvevőket.

Egyedül nem menthetjük meg a világot, de hiszünk a közösség erejében! Ez az esemény egy olyan találkozó, ahol az etikus vállalati értékek jegyében az ember és a szervezetek–cégek evolúciója áll a középpontban.

Mire számíthatnak a résztvevők?
“Az én kutatási területem az ember és a szervezetek–cégek evolúciója. A biológiai lényünk nagyon lassan fejlődik és nem is nagyon különbözünk az ókori Egyiptom embereitől. Azonban a viszonyunk az érzelmeinkhez, a gondolatainkhoz és szándékainkhoz látványos és nagyléptékű átalakulásokon ment keresztül. Ráadásul hatalmas különbségek vannak közöttünk a tudatosságunk különféle állapotaiban. Egyre nehezebb észrevenni azt, hogy mi az ember számára a haladás és mi a visszalépés, és mivel a cégeket, szervezeteket mi, emberek hozzuk létre, azok minden jellegzetességét tőlünk öröklik. Van olyan, hogy fejlettebb? Van olyan, hogy jobb? Van, aki azt állítja a fejlődés csak körbe-körbe haladás és látszat. Miben segít valójában az, ha tudatosodunk? Én egy térképet hozok, amiről remélem számotokra is sok minden kiderül…” – válaszolt a kérdésre az előadó, Emich Szabolcs.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak a start-upoknak, mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozásoknak, akik érdeklődnek az etikus vállalkozói formák iránt és szeretnének részt venni egy dinamikus és inspiráló közösségben.

Szabolcs bemutatkozását az alábbiakban olvashatjátok:
“Mielőtt megszületett az első gyermekem, és még nem volt elterjedt az internet, már távmunkával akartam segíteni a vidéki tehetségeket. Amikor megszületett az első gyermekem, elkezdtem megváltoztatni az egészségügyi rendszert egy emberségesebb szülési rendszer irányába. Amikor oviba került, elkezdtem megváltoztatni az alternatív oktatási rendszert. Most, hogy mind a négy jó helyen tanul és legnagyobb lassan munkát fog keresni, elkezdtem megváltoztatni a munka világát. Dolgoztam nagyvállalatokkal, a Greenpeace -el, az Európai Bizottsággal, kis- és közepes vállalkozásokkal, alapítványokkal és oktatási intézményekkel is. A Jövőképző Egyesület most az a formáció, amin keresztül itthon és külföldön kutatom és alakítom azt, ahogy az emberek ma a munkára tekintenek. Előadásokat tartok, transzformációkat kísérek, eszközöket gyártok a jövő munkahelyének elérhetővé tételéhez.”

Jöjjön el és formáljuk együtt a jövőt! Ha Ön is osztozik azon az elhatározáson, hogy aktívan részt vegyünk a változásokban, akkor itt a helye!
Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött:
Jelentkezés ITT »»»
Jelentkezési határidő: 2024. május 28. (kedd)

További információ: 
Pethő Dorina
petho.dorina##kukac##gymsmkik.hu

"A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg."

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png