EU-ENSZ közbeszerzési szeminárium Manhattanban

A bejegyzés érvényessége lejárt!

2023. április 17-én és 18-án kerül megrendezésre, Manhattanben az ENSZ közbeszerzési kiírásait és a pályázás folyamatát megismertető szemináriuma.

Időpont: 2023. április 17-18. (hétfő-kedd)
Helyszín: Manhattan

2023. április 17-én és 18-án kerül megrendezésre, Manhattanben az ENSZ közbeszerzési kiírásait és a pályázás folyamatát megismertető szemináriuma, az Európai országok New Yorki missziói által közösen működtetett szervezete, a European Procurement Forum (EUPF) szervezésében. A rendezvény célja az, hogy hozzásegítse az európai vállalatokat az ENSZ közbeszerzési pályázatainak az elnyeréséhez.
2021-ben az ENSZ közbeszerzések éves szinten közel 20 milliárd dolláros üzleti lehetőséget reprezentálnak, amelyből 340 millió került Európai Uniós vállalatokhoz. A konferencián az ENSZ beszállítói lehetőségek iránt érdeklődő vállalatok információkat kaphatnak a pályázati kiírásokról, találkozhatnak az ENSZ szakosított szerveinek közbeszerzési illetékeseivel, meghallgathatják a beszállítói igényeiket, valamint találkozhatnak olyan vállalatokkal is, amelyek már rendelkeznek ENSZ beszállítói tapasztalattal. Az ENSZ pályázatokra történő ajánlattétel az erre kialakított on-line felületen, a United Nations Global Marketplace (UNGM) weboldalon, előzetes regisztrációt követően történik. Az UNGM lehetővé teszi, hogy a beszállítók által kínált termékeket, szolgáltatásokat egyszeri regisztrációt követően az egyes ENSZ szakosított szervezeteknek a vállalatok bemutathassák. A sikeres ENSZ közbeszerzés elősegítheti a cégek NGO-kkal történő együttműködéseit is.

Az esemény programja itt érhető el.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png