Európai Vállalkozásfejlesztési Díj pályázat

2024. május 31-ig programok nevezését, amelyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.

Europai-Vallalkozasfejlesztesi-Dij-2024.jpg

Megjelent az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024 Pályázat. A Nemzetgazdasági Minisztérium 2024. május 31-ig várja azon kreatív, innovatív és egyedi vállalkozásfejlesztési programok nevezését, amelyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj felhívás Európa-szerte keresi a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek és vállalkozások legsikeresebb kezdeményezéseit, elismeri és bemutatja a legjobb gyakorlatokat, felhívja a figyelmet a vállalkozói lét hozzáadott értékeire, valamint inspirálja a potenciális jelölteket.

A díj hat kategóriában nyerhető el:

  1. A vállalkozói kedv ösztönzése
  2. A vállalkozói ismeretek növeléseű
  3. űA digitális átállás támogatása
  4. Az üzleti környezet fejlesztése, és a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése
  5. A fenntartható átállás ösztönzése
  6. Vállalkozások a társadalmi esélyegyenlőségért

A két fordulóból álló felhívás első, nemzeti fordulójában legsikeresebben teljesítő két kezdeményezés lehetőséget kap, hogy az európai fordulóban is megmérettesse magát, és kategóriájában a legjobbként részesüljön elismerésben, vagy elhozza az Európai Zsűri Fődíját. Az idei esemény különlegessége, hogy a 2024. második félévi magyar uniós elnökségre tekintettel a rendezvény második fordulójának helyszíne Budapesten lesz, az európai forduló díjainak átadására egy nagyszabású díjátadó eseményen kerül sor 2024 novemberében.

A támogatható szervezetek közé tartoznak a nemzeti szervezetek, az érdekképviseletek, a nonprofit szervezetek, az önkormányzatok, a régió szervezetek, de állami hatóságok és vállalkozások közötti együttműködés keretében szervezett programokkal is részt lehet venni.

Itt megtekintheti a pályázati felhívást, a jelentkezési lapot, az eljárási útmutatót, valamint a pályázathoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png